Sport

Ilie Năstase le cere “tricolorilor” să califice România la Euro: „Să fie ca leii!”

Ilie Năstase, încurajări pentru naționala României înainte de meciul decisiv cu Israel. Ce le cere fostul mare tenismen „tricolorilor”
18.11.2023 | 17:39
Ilie Nastase le cere tricolorilor sa califice Romania la Euro Sa fie ca leii
Ilie Năstase, mesaj pentru jucătorii naționalei României înainte de meciul cu Israel. Singurul lucru pe care-l cere „tricolorilor”. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, fostul număr unu mondial, vrea ca naționala României să fie măcar pentru un meci la un nivel înalt. „Nasty” a transmis un mesaj jucătorilor lui Edi Iordănescu prin intermediul FANATIK.

Ilie Năstase le cere un singur lucru „tricolorilor” la meciul cu Israel: „Vreau când intră pe teren să fie ca leii”

Ilie Năstase s-a adresat direct jucătorilor naționalei României în FANATIK înainte de meciul cu Israel din preliminariile Campionatului European: „Eu le spun să se concentreze, să joace atent pentru că e nevoie doar de un rezultat de egalitate. Ei știu ce au de făcut, le-a spus antrenorul. Vreau când intră pe teren să fie ca leii”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare tenismen nu ratează niciun meci al naționalei României: „Normal că o să mă uit la meci. Eu urmăresc toate meciurile și așa voi și deseară. Nu vreau să spun de jucători, aici e vorba de echipă. Fiecare trebuie să își vadă de munca lui și gata. O să iasă bine”.

„Nasty” nu pune presiune pe Hagi Jr. și vrea ca toată echipa să fie la înălțime: „Toată lumea trebuie să joace bine, nu doar Ianis. Eu zic că ne calificăm. Putem să batem Israelul, avem șanse. Trebuie să intrăm pe teren cu gândul ăsta, nu?”.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase vrea să sărbătorească calificarea pe Arena Națională la meciul cu Elveția

Ilie Năstase nu garantează că va fi prezent la turneul final din Germania, însă le promite jucătorilor României că va încerca să fie pe Arena Națională la ultima partidă din grupă, însă cu o condiție: „Nu știu dacă o să merg la meciuri la Campionatul European, dar cu siguranță îi vor urmări. Dacă se califică e posibil să merg la meciul cu Elveția”. 

Echipa națională a României are nevoie de un rezultat de egalitate în meciul contra Israelului pentru a se califica la Campionatul European din 2021. Dacă naționala pierde va depinde de rezultatul de la meciul cu Elveția.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica i-a avertizat însă pe „tricolori” în privința partidei cu elvețienii la FANATIK SUPERLIGA:„Niciodată, nu ne fac cadouri. Eu sunt convins că vom avea un meci greu la București. Eu cred că dacă vor putea să ne dea trei o să ne dea. Nu vreau să mă gândesc la meciul ăla. Important e primul meci cu Israel. 

Nu va fi facil. Nu trebuie să stăm să ne bazăm nicidecum pe meciul ăla, că vezi Doamne ar fi Elveția calificată. Nu, e periculos. Hai să câștigăm noi cu Israel.

ADVERTISEMENT

Ideea e că dacă se califică joacă ăia care nu prea jucau deobicei și care vor să demonstreze. Mai bine nu. Nu vreau să mă gândesc la meciul ăsta. Pe mine mă interesează primul meci”, a mai spus fostul mare internațional român.

ADVERTISEMENT