Sport

Ilie Năstase o avertizează pe Simona Halep: „E riscant, poate îi enervează”

Simona Halep și-a anunțat revenirea în tenis în cadrul evenimentului de la Cluj, Sports Festival. Înainte să se întoarcă pe teren, Ilie Năstase o avertizează pe fosta jucătoare.
19.01.2024 | 11:54
Ilie Nastase o avertizeaza pe Simona Halep E riscant poate ii enerveaza
Simona Halep și-a anunțat revenirea în tenis în cadrul evenimentului de la Cluj, Sports Festival. Înainte să se întoarcă pe teren, Ilie Năstase o avertizează pe fosta jucătoare. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La 32 de ani, Simona Halep a anunțat că își va face revenirea pe terenul de tenis. Fosta jucătoare va fi prezentă la Cluj, pe 15 iunie, în cadrul evenimentului Sports Festival și va disputa câteva meciuri demonstrative alături de alte legende ale tenisului.

Ilie Năstase o avertizează pe Simona Halep înainte de revenirea în tenis

Ilie Năstase ține să o avertizeze pe Simona Halep în legătură cu decizia acesteia de a se întoarce pe terenul de tenis. Năstase este de părere că actul Simonei ar putea să îi deranjeze pe cei de la TAS, audierile fiind programate în perioada 7-9 februarie.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și-a anunțat revenirea în tenis în mediul online, iar sportiva este încă suspendată din tenisul oficial timp de 4 ani, până în octombrie 2026. Acum, Halep așteaptă ca dosarul să fie din nou judecat după ce a făcut apel la TAS.

Fostul număr 1 mondial are dreptul de a participa la astfel de meciuri demonstrative, doar că Ilie Năstase o sfătuiește pe Simona Halep să nu riște un conflict cu judecătorii de la TAS.

ADVERTISEMENT

“Ar trebui să vă interesați dumneavoastră dacă are voie să joace. După mine, ea nu ar trebui să riște așa ceva. E riscant, poți să îi enervezi pe cei de la Lausanne. Nu cred că cei de la Lausanne preferă să vadă jucătorii jucând până nu se dă o decizie”, a spus Ilie Năstase, potrivit celor de la Playsport.

“Pentru Simona e un antrenament bun cu spectatori”

“E o demonstrație, nu e un turneu. Demonstrații pot să fac și eu, nu e nimic. Ea vrea să rămână în formă, așa poate vedea în ce formă e. Este o demonstrație, sunt invitați să facă treaba asta.

ADVERTISEMENT

E un antrenament, nu putem să vedem ce formă are. Dacă joacă cu cineva care nu este de valoarea ei, nu o putem evalua. Nu știu cât de mult se antrenează Steffi Graf, nu a mai jucat de 15 ani, nu știu cât de mult se antrenează. Dar pentru Simona e un antrenament bun, cu spectatori”, a mai spus Năstase pentru sursa citată.

Cu cine va juca Simona Halep la Sports Festival?

În anunțul oficial de participare la Sports Festival, Simona Halep a acceptat invitația adversarilor săi Steffi Graf, Andre Agassi și Andrei Pavel: “Bună, Steffi. Te aștept împreună cu Andrei în România, în țara mea natală. Am mai jucat la Sports Festival și mi-a plăcut. Sunt sigură că și ție o să îți placă. Abia aștept să te văd la Cluj!”, a spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT