Sport

Simona Halep revine pe teren în compania legendelor Steffi Graf și Andre Agassi. Modul inedit în care a făcut anunțul. Video

Simona Halep revine pe teren în 2024. Dubla campioană de Grand Slam va participa la un meci demonstrativ alături de Steffi Graf, Andre Agassi și Andrei Pavel.
18.01.2024 | 12:46
Simona Halep revine pe teren in compania legendelor Steffi Graf si Andre Agassi Modul inedit in care a facut anuntul Video
Simona Halep va reveni pe teren in cadrul unui meci demonstrativ
ADVERTISEMENT

Simona Halep, dubla campioană de Grand Slam și una dintre cele mai iubite sportive din România, se pregătește să revină în lumina reflectoarelor într-un eveniment special. După o pauză de peste 600 de zile de la ultimul său meci în fața fanilor, Halep va participa la cea de-a 5-a ediție a Sports Festival.

Halep revine pe terenul de tenis

Competiția este programată pentru 15 iunie 2024, în sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Acesta va fi un meci demonstrativ al legendelor tenisului, unde Halep va face echipă cu Andrei Pavel, iar de cealaltă parte a terenului vor sta Steffi Graf și Andre Agassi.

ADVERTISEMENT

Evenimentul vine în contextul suspendării Simonei Halep din circuitul WTA din cauza unor acuzații de dopaj. Cu toate acestea, chiar dacă nu poate participa la evenimente oficiale, Halep se menține în formă și se antrenează intens la Dubai alături de noul său staff.

Halep revine pe teren cu un meci demonstrativ în fața propriilor fani, subliniind importanța Sports Festival pentru comunitatea tenisului și pentru susținătorii săi pasionați. Într-un anunț inedit, Halep și-a invitat partenerii de joc prin intermediul unui clip video, exprimându-și entuziasmul de a le întâlni la Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

“Bună, Steffi. Te aștept împreună cu Andrei în România, în țara mea natală. Am mai jucat la Sports Festival și mi-a plăcut. Sunt sigură că și ție o să îți placă. Abia aștept să te văd la Cluj!”, a transmis Simona Halep.

Steffi Graf și Andre Agassi, invitați de onoare

Meciul demonstrativ va reprezenta o ocazie unică pentru fani de a o aplauda pe Halep după o absență prelungită, ultima sa apariție în fața lor fiind la Transylvania Open în 2021. Primele 1.000 de bilete au fost vândute în doar 6 ore.

ADVERTISEMENT

Patrick Ciorcilă, business development și co-fondator al Sports Festival, a declarat: “E greu să ne exprimăm pe deplin bucuria de a o avea pe Simona Halep din nou, pe teren, la un demonstrativ din cadrul Sports Festival.

Simona este foarte iubită în România și abia așteptăm să o vedem din nou. Ea este un model pentru mulți fani și sportivi tineri, o inspirație prin determinare și dedicare, iar modestia ei adaugă o notă de simpatie și respect în comunitatea tenisului mondial”.

ADVERTISEMENT

Deși procesul Simonei Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a început pe 7 februarie 2024, participarea sa la acest meci demonstrativ subliniază dorința de a-și menține conexiunea cu fani și sportul, în ciuda dificultăților juridice pe care le întâmpină.

ADVERTISEMENT
Tags: