Sporturi

Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară! Cine sunt femeile care i-au spus ”Da” lui ”Nasty” în trecut. Foto

08.06.2020 | 12:39
Ilie Nastase sa casatorit pentru a cincea oara Cine sunt femeile care iau spus Da lui Nasty in trecut Foto
ADVERTISEMENT

Fostul mare tenismen Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară, aleasa inimii sale fiind Ioana Simion, în vârstă de 44 de ani. Cei doi s-au luat cu acte încă de anul trecut, iar acum au decis să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară

Deși se părea că drumurile lui Ilie Năstase și ale Ioanei Simion se vor despărți, cei doi vorbind tot mai des de divorț, dragostea lor a fost mai presus de orice și au decis să se căsătorească religios, astfel că ”Nasty” a ajuns în fața altarului pentru a cincea oară.

ADVERTISEMENT
Fostul tenismen Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit, în Joia Patimilor! Prima imagine de la cununia civilă (14)
Ilie Năstase și Ioana Simion

Primul lider al clasamentului ATP mai are puțin și va împlini 74 de ani, iar viața sa amoroasă a fost tot timpul un subiect extrem de fierbinte pentru presă. Ilie Năstase nu s-a ferit niciodată să arate că femeile sunt, alături de tenis, marea sa pasiune.

De altfel, gura lumii vorbește că prin patul celui mai mare tenismen român din toate timpurile au trecut peste 2.500 de femei, însă el a recunoscut că estimarea este mult umflată și crede că nu au fost mai mult de 800-900.

ADVERTISEMENT

Dominique Grazia, prima mare iubire a lui Nasty

Până la Ioana Simion, Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori și are cinci copii cu trei dintre ele, dintre care doi înfiați. Prima care l-a convins pe marele ”Nasty” să spună ”Da” a fost modelul belgian Dominique Grazia.

La doar 26 de ani, Năstase a decis să-și unească destinele cu superba belgiancă pe care a cunoscut-o în timpul turneului de la US Open din 1971, acolo unde venise alături de familia sa.

ADVERTISEMENT
Ilie Năstase căsătorie a cincea oară
Ilie Năstase și Dominique Grazia

”Don Juan” de România a cucerit-o imediat pe Dominique și după un an de logodnă și-au unit destinele. Cei doi au împreună o fiică, Nathalie, dar dragostea lor s-a stins ușor-ușor și au decis să divorțeze în 1982.

La doar doi ani distanță după divorț, Ilie Năstase ajunge din nou în fața altarului, de data aceasta aleasa inimii sale a fost o actriță, apreciată mai mult grație frumuseții sale, aceasta fiind și manechin, și mai puțin grație talentul său, pe nume Adelaide Alexandra King.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit la New York, iar în timpul relației au adoptat doi copii: Nicholas și Charlotte. Însă, dragostea dintre ei nu a durat foarte mult și s-a ajuns din nou la divorț.

Ilie Nastase and Adelaide Alexandra King Pre-Wedding Party
Ilie Năstase și Adelaide Alexandra King

Ilie Năstase are două fiice cu Amalia Teodorescu

A urmat o perioadă în care starul român și-a văzut de viață liniștit și în care a avut relații sporadice cu multe femei. Asta până în 1996, atunci când la un concert susținut de Sting la București a cunoscut-o pe Amalia Teodorescu, la vremea acea o puștoaică de 20 de ani.

Deși ajunsese la 50, Năstase a reușit să o impresioneze pe tânara Amalia. După șapte ani de relație, ei au decis să se căsătorească. Fericitul eveniment a avut loc în vara anului 2003 la biserica ortodoxă St. Stephane din Paris, iar petrecerea s-a derulat la Roland Garros.

Ilie Năstase căsătorie a cincea oară 2
Ilie Năstase și Amalia Teodorescu

Ilie și Amalia au două fiice, Alessia și Emma, dar relațiile extraconjugale ale marelui tenismen au dus în cele din urmă la un nou divorț. În 2010, cei doi au decis să se separe definitiv și au împărțit custodia fetelor, dar și averea.

Se părea că Ilie Năstase se va opri aici, însă mare tenismen a surprins pe toată lumea când la 67 de ani a decis să se căsătorească pentru a patra oară. Norocoasa a fost timișoreanca Brigitte Sfăt, femeie de afaceri, manechin, vedetă Playboy şi fostă infractoare.

Ilie Năstase căsătorie a cincea oară 3
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

Deși aceasta și-a dorit întotdeauna să facă un copil, Ilie Năstase a decis că nu mai este cazul. Căsnicia lor a fost presărată cu multe știri fierbinți în presa de scandal și în cele din urmă s-a încheiat în toamna lui 2018, după mai multe acuzații de infidelitate din partea ambelor părți.

ADVERTISEMENT