Sport

Ilie Stan, nervos după ce a fost demis de FC Brașov pe WhatsApp: „Voiau să aibă combinațiile lor cu impresarii!”

Ilie Stan a fost nervos după ce a fost demis la FC Brașov pe WhatsApp.
05.10.2021 | 22:05
Ilie Stan nervos dupa ce a fost demis de FC Brasov pe WhatsApp Voiau sa aiba combinatiile lor cu impresarii
Ilie Stan. Sursă foto: liga2prosport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui FC Brașov este supărat pe Ioan Mărginean, președintele clubului, pe care îl acuză pentru toată situația încrâncenată creată la echipă.

Ilie Stan susține că a fost îndepărtat de la FC Brașov, pentru ca unele persoane din conducere să poată avea control deplin la echipă și mai ales să își păstreze anumite legături cu impresari din fotbal.

ADVERTISEMENT

Ilie Stan, nervos după ce a fost demis de la FC Brașov

Ilie Stan a fost nervos după ce a fost demis de la FC Brașov, mai ales că a fost anunțat printr-un mesaj pe WhatsApp, iar a doua zi nu a fost lăsat să își conducă antrenamentul, fiind oprit de bodyguarzi la poarta stadionului.

„E incredibil ce mi s-a întâmplat. Am fost înștiințat prin mail și prin WhatsApp. Că nu am participat la conferințele de presă… dar astea sunt motive care n-au nicio treabă, puteam să fiu amendat, dar ca să mă demiți, e prea departe.

ADVERTISEMENT

Rezultatele vin în urma unor lucruri pe care eu le știu și jucătorii. Totul a mers pe repede înainte. Nu am avut jucătorii pe care mi i-am dorit, iar ceilalți și-au riscat cariera atât eu, staff-ul cât și ei”, a declarat Ilie Stan, la TV DigiSport.

„A venit marele Mărginean! Ei vor să aibă combinații cu impresarii!”

Ilie Stan dă vina pe Ioan Mărginean, președintele echipei, lăsând să se subînțeleagă faptul că acesta ar face jocul unor impresari și pe baza acestor legături el nu mai avea cum să controleze echipa în totalitate:

ADVERTISEMENT

„În momentul în care demiți un antrenor, care a făcut lucrurile pe genunchi, cum se spune, am fost și doctor și magazioner și orice, doar ca să reușim cu acest proiect.

E greu să intri în Liga 1, mai ales că alte echipe au investit mai mulți bani, eu oricum am spus de la venire că am venit pentru un contract de trei ani.

ADVERTISEMENT

Totul s-a schimbat când a venit domnul Mărginean, marele Mărginean, care a spus că mi se face un contract pe un an de zile, că așa vede el că trebuie să facem un proiect. Suferă acum suporteri, suferă jucători, pentru că eu duceam la bun sfârșit proiectul”.

„Atâta timp cât ei vor să facă totul la echipă, să aibă combinațiile lor cu impresarii… au reușit ce și-au propus.

Singurul lucru care mă deranjează, e că nu am fost chemat să analizăm contractul și au luat decizia rapidă să nu mai avem contact.

Echipa a luat primul salariu după aproape două luni de zile. Am primit o sponsorizare și am putut plăti niște datorii. Mi-a fost și mie greu”, a mai spus Ilie Stan.

ADVERTISEMENT
Tags: