Fotbal intern

Ilie Stan, opinie dură despre adevăratele cote ale lui Dennis Man și Florinel Coman: „Nu fac cât se spune!”

18.04.2020 | 14:17
Ilie Stan opinie dura despre adevaratele cote ale lui Dennis Man si Florinel Coman Nu fac cat se spune
ADVERTISEMENT

Ilie Stan și-a exprimat opinia despre adevăratele cote ale lui Dennis Man și Florinel Coman, despre care spune că nu valorează sumele mari pe care patronul FCSB-ului le cere, conform prosport.ro.

Opinia lui Ilie Stan despre adevăratele cote ale lui Dennis Man și Florinel Coman

Ilie Stan, antrenorul Gloriei Buzău, a vorbit despre cotele lui Dennis Man și Florinel Coman: Valorează, dar din punctul meu de vedere nu atât cât se scrie prin ziare, mă refer la sume din astea de peste 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, o sumă reală, la cât sunt de talentați și la ce viitor au, e între 5 și 7 milioane de euro”.

„Ar fi o sumă rezonabilă, în condițiile în care l-ai vinde la o echipă puternică din Europa și ai avea și un procent de un 3% la revânzarea lui și atunci ai putea să câștigi mai mult.

ADVERTISEMENT

Este foarte greu. Nici Man, nici Coman nu au ceva câştigat, n-au mers în cupele europene mai departe de turul 2 sau 3, unde să fie mai vizibili. Nici la nivel de echipă națională nu s-au impus ca titulari”, a mai spus Ilie Stan.

Ilie Stan visează să antreneze din nou FCSB

Ilie Stan a fost antrenorul FCSB-ului în sezonul 2011-2012, iar în prezent o pregătește pe Gloria Buzău, formație din liga a doua. „Iliesta” se simte pregătit să antreneze din nou FCSB-ul, în cazul în care Bogdan Vintilă ar pleca.

ADVERTISEMENT

„Sunt pregătit să antrenez din nou Steaua. Mă bazez pe valoarea mea, pe faptul că suporterii mă acceptă, că promovez jucătorii tineri.

Așteptăm să începem antrenamentele. Cu toții suntem nerăbdători să începem treaba. Țin legătura cu jucătorii în fiecare zi, trebuie să fim pregătiți. Eu merg la sală la fiecare două zile”, a spus Ilie Stan.

ADVERTISEMENT
  • 5.400.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com
  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT