Life

Ilinca Vandici, distracție în familie. Vedeta Kanal D le-a arătat fanilor albumul de vacanță

19.10.2020 | 12:40
Ilinca Vandici distractie in familie Vedeta Kanal D lea aratat fanilor albumul de vacanta
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici traversează o perioadă foarte fericită, frumoasa prezentatoare fiind plecată de curând în vacanță, alături de familia ei.

Vedeta de la Kanal D le-a arătat fanilor și mai multe ipostaze inedite din cadrul escapadei sale împreună cu cei dragi. Ilinca Vandici le-a arătat tuturor că este plecată în afara granițelor țării și a marcat chiar un obiectiv pe cinste în vizita ei.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare de la Bravo, ai Stil! Celebrities se află alături de soțul ei și băiețelul celor doi în vacanță în Antalya, în Turcia, acolo unde distracția lor a fost în toi.

Cum s-a distrat Ilinca Vandici în vacanță. Imaginile sunt memorabile

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Vedeta a decis de curând să plece în vacanță alături de partenerul ei de viață și copilul lor, Zian, până în Antalya. Tot de curând, șatena a vorbit foarte deschis și despre relația lor, susținând că soțul ei îi este și un mare sprijin.

ADVERTISEMENT

Vedeta celor de la Kanal D a devenit mămică pentru prima oară cu trei ani în urmă, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Totuși, nu a renunțat la show-ul de modă în care este colegă cu Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Chiar dacă și-a păstrat și cariera, Ilinca Vandici este o familistă convinsă.

“Da, e adevărat că totul s-a întâmplat foarte repede. Cumva m-a luat şi m-a vrăjit. M-a băgat în povestea lui fără să-mi dau seama ce se întâmplă, hop, ne-am mutat împreună, a venit copilul, ne-am căsătorit şi abia după aceea ne-am dat seama cât de repede s-a petrecut totul.

ADVERTISEMENT

Dar nu a fost nimic forţat, totul a fost foarte natural. Am ajuns la concluzia că nu e musai să stai ani de zile lângă un om, ci e important să întâlneşti omul potrivit la momentul potrivit.”, a povestit recent Ilinca Vandici, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.

Ilinca Vandici, distracție în familie. Vedeta Kanal D le-a arătat fanilor albumul de vacanță
Ilinca Vandici le-a arătat fanilor că a vizitat un parc de distracție în vacanța ei

Prezentatoarea le-a arătat fanilor și câteva imagini din albumul ei de familie, din excursia pe care au realizat-o cu băiețelul lor și la un parc de distracție din Turcia.

ADVERTISEMENT

Frumoasa familie a vedetei a vizitat de curând parcul tematic “The Land of the Legends”, fiind un loc cu siguranță pe placul băiețelului prezentatoarei, datorită multitudinii de personaje de care micuțul a fost fermecat. Ilinca Vandici a publicat mai multe astfel de fotografii din vacanță și pe contul ei oficial de Instagram, fiind foarte apreciate de către fani.

ADVERTISEMENT