Life

Ilona Brezoianu are iubit? Ce legătură există între ea și Cuza de la Noaptea Târziu: „Înainte să o spună presa”

Ilona Brezoianu are iubit? Ea și Cuza de la Noaptea Târziu au fost văzuți în ipostaze tandre, dar acum actorul a spus că între ei există doar o relație de prietenie.
26.07.2022 | 16:14
Ilona Brezoianu are iubit Ce legatura exista intre ea si Cuza de la Noaptea Tarziu Inainte sa o spuna presa
Ilona Brezoianu are iubit? Ce legătură există între ea și Cuza. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu are iubit? Vedeta de la Te cunosc de undeva a stârnit reacții după ce a fost văzută în preajma lui Cuza de la Noaptea Târziu.

Ilona Brezoianu are iubit? În ce ipostaze a fost surprinsă cu Cuza de la Noaptea Târziu

Ilona Brezoianu este o figură publică fiind o actriță cunoscută, dar aceasta și-a ținut mereu viața privată departe de ochii curioșilor. Astfel, nu se știe dacă aceasta are sau nu un iubit.

ADVERTISEMENT

Totuși, după ce în ultima vreme a fost văzută tot mai des în preajma lui Cuza de la Noaptea Târziu, fanii vedetei au început să creadă că între cei doi este ceva mai mult decât o relație de prietenie.

Ilona Brezoianu și Cuza de la Noapte Târziu au fost văzuți împreună la un restaurant, în ipostaze destul de apropiate. Mai mult, cei doi s-au îmbrățișat, iar Cuza i-a dat un mic sărut pe obraz actriței și cântăreței de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Totodată, de ziua actriței, Cuza de la Noaptea Târziu a transmis un mesaj pentru Ilona Brezoianu, dar acesta a ținut să precizeze că relația dintre ei este doar una de prietenie.

„Înainte să o spună presa”, a spus Cuza, a vrut să lămurescă faptul că el și Ilona Brezoianu sunt doar prieteni. Totuși, în această declarație de „La Mulți ani”, Cuza i-a spus Ilonei Brezoianu și că o iubește.

ADVERTISEMENT

„Peste câteva ore e ziua ta Ilona Brezoianu… Vreau să spun eu, înainte să o spună presa, suntem… DOAR prieteni.. buni ce-i drept! Te iubesc! LA MULȚI ANI!!!”, a scris cântărețul pe contul său de Instagram.

Cine este Ilona Brezoianu de la Te cunosc de undeva

Ilona Brezoianu de la Te cunosc de undeva este o actriță în vârstă de 32 de ani.

Aceasta a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, dar se pricepe și la cântat, motiv pentru care a ajuns în cadrul competiției de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Despre viața amoroasă a Ilonei Brezoianu s-a scris mult și chiar s-a spus că aceasta are o relație cu Mihai Bendeac, dar ambii au negat.

ADVERTISEMENT