Life

Ilona Brezoianu, despre compromisurile făcute pentru Antena 1: ”Am renunțat la alte lucruri”

Ilona Brezoianu, mărturie sinceră despre sacrificiile făcute după semnarea cu Antena 1. Ce a pus pe pauză în prezent actrița.
26.02.2024 | 23:16
Ilona Brezoianu despre compromisurile facute pentru Antena 1 Am renuntat la alte lucruri
Ilona Brezoianu, mărturie sinceră despre sacrificiile făcute după semnarea cu Antena 1. Ce a pus pe pauză în prezent actrița. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu, despre compromisurile făcute pentru Antena 1. Co-prezentatoarea de la Neatza cu Răzvan și Dani, ediția de duminică, susține că a „renunțat la alte lucruri” pentru a-și putea onora contractele din televiziune.

Ilona Brezoianu, mărturie sinceră despre sacrificiile făcute după semnarea cu Antena 1. Ce a pus pe pauză în prezent actrița

Ilona Brezoianu a vorbit recent despre cariera sa, mărturia sinceră având legătură cu toate sacrificiile făcute după semnarea cu Antena 1. Ce a pus pe pauză în prezent actrița în vârstă de 33 de ani, după ce a acceptat să apară la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

E pentru a doua oară în show-ul transformărilor moderat de cântărețul Pepe și Alina Pușcaș. Vedeta face echipă cu artistul Florin Ristei, precizând că în momentul de față nu mai este atât de focusată pe spectacole.

Merge doar la cele pe care le știe deja și spune că nu mai ia alte piese de teatru. În plus, nu are turnee prin țară și asta o ajută să se concentreze mai mult pe emisiunea unde este concurentă cu colegul de la Neatza.

ADVERTISEMENT

„Eu am renunțat la alte lucruri, momentan mă ocupă doar de Te cunosc și de Neatza, unde eu sunt doar duminica. La Te cunosc pentru mine este al doilea sezon și mă întreb și acum de ce m-am băgat în el! Nu, glumesc”, a declarat Ilona Brezoianu pentru playtech.ro.

Ilona Brezoianu: ”Nu pot pleca din cauza filmărilor”

„La teatru nu repet momentan nimic, doar mă duc și joc, deci nu pot să spun că am un program chiar atât de încărcat, nu am turnee momentan, că nu pot pleca din cauza filmărilor.

ADVERTISEMENT

Am renunțat să iau spectacole noi și nu mă mai bag în foarte multe lucruri deodată, fiindcă mi-am dat seama că ajungi la epuizare și asta nu e cea mai bună variantă, fiindcă nu mai livrezi nimic și nu are niciun sens”, a mai spus Ilona Brezoianu.

Concurenta de la Te cunosc de undeva merge la repetiții aproape în fiecare seară pentru a se pregăti pentru show-ul care se difuzează sâmbăta. Actrița este dedicată și implicată trup și suflet în acest proiect.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-a observat în ultima gală care a fost câștigată de vedetă și Florin Ristei. Ilona Brezoianu și colegul său au primit 70 de puncte. Atât jurații, cât și ceilalți concurenți au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

ADVERTISEMENT