Life

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Doar geniile găsesc șarpele ascuns din imagine în mai puțin de 15 secunde

O iluzie optică care dă de cap multor persoane. Doar geniile pot identifica șarpele din imaginea de mai jos. Tu ai reușit?
09.03.2024 | 21:00
Iluzia optica ce da batai de cap multor romani Doar geniile gasesc sarpele ascuns din imagine in mai putin de 15 secunde
Unde se află șarpele în această imagine. Sursa foto: Gândul
ADVERTISEMENT

Iluzia optică care dă de cap multor persoane. Cu greu au descoperit unele dintre ele unde se află șarpele din imaginea afișată. Cei care îl identifică imediat sunt considerați adevărați genii.

Iluzia optică greu de descifrat. Unde se află șarpele în imagine

Iluziile optice sunt unele dintre cele mai utile exerciții pentru testarea IQ-ului și a capacității de concentrare. Nu în ultimul rând, de testare a răbdării, căci anumite detalii nu se descoperă așa ușor.

ADVERTISEMENT

Astfel de teste se pot da celor dragi, prietenilor sau copiilor. Vă veți evalua împreună inteligența și vă veți amuza în încercarea de a afla unde este indiciul ascuns dintr-o imagine.

Iluziile optice sunt de folos mai ales copiilor, fiindcă aceștia sunt într-un proces de dezvoltare continuu. Părinții le pot analiza gradul de inteligență, respectiv de logică, de atenție și de cum fac față emoțiilor, având în vedere că trebuie să aibă și răbdare.

ADVERTISEMENT

Totodată, astfel de exerciții se practică adesea cu studenții de la Psihologie sau se dau spre rezolvare candidaților la Poliție sau celor din Armată. Tocmai pentru a-i vedea cât sunt de atenți sau apți pentru domeniul pentru care au aplicat.

În imaginea de mai sus vedem spatele unei case, înconjurată de copaci, și amplasată pe un teren cu iarbă. Pe acesta sunt căzute mai multe frunze, maronii, semn că afară este toamnă.

ADVERTISEMENT

Ai reușit să găsești șarpele? Încearcă să te concentrezi mai bine și uită-te la fiecare detaliu din imagine. Chiar și la cel mai mic. Gândește-te unde ar putea sta un șarpe, în primul rând.

Șarpele este similar cu frunzele de pe iarbă

Ți-ar putea trece prin minte că șarpele este ascuns printre frunze și că, de fapt, iluzia optică de față este o capcană sau te gândești că șarpele este în copac, pe acoperiș sau pe pereții acoperiți de scânduri vechi.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai reușit nici până acum, te ajutăm cu un indiciu. Șarpele este, de fapt, prin iarbă, deci în niciunul dintre zonele enumerate. Privește atent către fiecare fir și s-ar putea să-l vezi. Reptila este printre frunze și are un aspect similar cu acestea.

Șarpele in imagine
Acesta este șarpele. Sursa foto: Gândul

 

Așadar, șarpele stă destul de ascuns, mai ales că are o piele care aduce cu frunzele maronii, căzute din copaci. Pentru o doză de amuzament, împărtășește această iluzie optică cu cei dragi.

ADVERTISEMENT
Tags: