Life

Iluzia optică pe care doar cei geniali o pot desluși. Dacă ai găsit sabia căpitanului în mai puțin de 7 secunde, ai o inteligență peste medie

Iluzia optică pe care doar cei geniali o pot desluși în mai puțin de 7 secunde. Poți găsi sabia căpitanului în acest interval?
18.02.2024 | 11:50
Iluzia optica pe care doar cei geniali o pot deslusi Daca ai gasit sabia capitanului in mai putin de 7 secunde ai o inteligenta peste medie
Unde se află sabia căpitanului în această iluzie optică? Sursa foto: jagranjosh.com
ADVERTISEMENT

Iluzia optică pe care o pot rezolva doar cei geniali. Trebuie să găsești sabia căpitanului în mai puțin de 7 secunde. Ilustrația este destul de grea, așa că e nevoie de atenție la detalii.

Iluzia optică pe care doar cei geniali o pot rezolva. Unde se află sabia căpitanului? Ai doar 7 secunde la dispoziție!

Testele IQ și iluziile optice reprezintă un mod creativ și, de multe ori, distractiv de a-ți testa anumite abilități, precum perspicacitatea și atenția la detalii.

ADVERTISEMENT

Există numeroase iluzii optice care îți pot testa aceste abilități. Este vorba despre niște imagini care, la prima vedere, nu par complicate. Trebuie să identifici în acestea, însă, detalii într-un timp destul de scurt, de câteva secunde.

Pentru a reuși acest lucru, trebuie să privești totul cu mare atenție. De data aceasta, iluzia optică din imaginea dată reprezintă un căpitan de vas care privește spre mare. Alături de el se află un alt marinar, care este cu spatele și se uită și el spre mare.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faci este să identifici sabia căpitanului în mai puțin de 7 secunde. Dacă reușești să faci acest lucru, atunci înseamnă că ai o foarte bună atenție la detalii.

Sabia nu este deloc ușor de găsit, așa că încearcă să nu te concentrezi prea mult pe detaliile din imagine, pentru că altfel îți va lua mult timp să identifici obiectul.

ADVERTISEMENT

Este o iluzie optică destul de dificilă, mai ales că nu are nici culori prea puternice, care să iasă în evidență pentru a găsi sabia. Nu există, de altfel, niciun indiciu care te poate ajuta.

Această sabie se află într-un loc destul de ascuns și este nevoie să ai ochii ageri pentru a o găsi, notează Mirror. Nu este deloc ușor de localizat din prima, iar timpul pentru a o găsi este unul destul de scurt.

ADVERTISEMENT

Unde se află, de fapt, sabia

În caz că nu ai găsit-o, chiar și după ce ai privit imaginea cu atenție, nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece este un test destul de dificil. Privește cu atenție textura materialului pantalonilor căpitanului.

Astfel, sabia se află în partea de jos a pantalonilor. Nu intra în panică dacă ți-a luat mai mult să o identifici, pentru că această iluzie optică le dă bătăi de cap celor mai mulți.

Răspuns iluzie optică
Aici se află sabia căpitanului. Sursa foto: jagranjosh.com

Dacă vrei să-ți testezi abilitățile și să-ți antrenezi mintea, poți încerca și alte iluzii optice. De exemplu, poți încerca să găsești morcovii ascunși într-o imagine sau fantoma ascunsă din altă ilustrație. În ambele cazuri, trebuie să identifici răspunsul în mai puțin de 10 secunde.

ADVERTISEMENT
Tags: