Sport

Imagine halucinantă la CFR Cluj – Dinamo 4-0! Oficialii „câinilor” se pozau între ei cu trofeele ardelenilor! Reacția lui Andrei Nicolescu. Foto

Imagine halucinantă la CFR Cluj - Dinamo, scor 4-0. Șefii din Ștefan cel Mare s-au fotografiat cu trofeele gazdelor. Prima reacție a lui Andrei Nicolescu.
23.02.2024 | 23:07
Imagine halucinanta la CFR Cluj  Dinamo 40 Oficialii cainilor se pozau intre ei cu trofeele ardelenilor Reactia lui Andrei Nicolescu Foto
Eugen Voicu și Andrei Nicolescu s-au fotografiat cu trofeele lui CFR Cluj. Foto: as.ro.
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut fără drept de apel partida din deplasare cu CFR Cluj, scor 0-4, în etapa a 27-a din SuperLiga. „Câinii” au fost treziți la realitate după două victorii consecutive cu Farul (2-0) și Oțelul (3-1). Șefii din Ștefan cel Mare au fost prezenți în formulă completă la Cluj-Napoca.

Imagine halucinantă la CFR Cluj – Dinamo 4-0! Oficialii „câinilor” se pozau între ei cu trofeele ardelenilor!

Înainte de fluierul de start al arbitrului Florin Andrei, conducerea lui Dinamo a vizitat sala de trofee a celor de la CFR Cluj. Andrei Nicolescu, administratorul din Ștefan cel Mare, și Eugen Voicu, acționarul Red&White, firma care deține pachetul majoritar de acțiuni, și-au făcut poze cu trofeele ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu și Eugen Voicu au stat la tribuna oficială a Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” la meciul CFR Cluj – Dinamo, încheiat 4-0. Oficialii „câinilor” au profitat de deplasarea în Ardeal și s-au fotografiat cu numeroasele trofee ale echipei finanțate de Neluțu Varga.

Eugen Voicu i-a cerut lui Andrei Nicolescu să-i facă o fotografie cu trofeele ardelenilor pe fundal. Cei doi șefi din Ștefan cel Mare s-au amuzat pentru că pe unul dintre trofee a apărut și numele lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Imaginile au apărut în spațiul public cum nu se poate mai prost pentru administratorii lui Dinamo. Echipa lui Zeljko Kopic a pierdut cu 0-4 după o repriză secundă de coșmar. Fotografia cu Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, extrem de contestați, nu le va pica bine suporterilor.

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu s-au fotografiat cu trofeele lui CFR Cluj. Foto: as.ro.
Eugen Voicu și Andrei Nicolescu s-au fotografiat cu trofeele lui CFR Cluj. Foto: as.ro.

Reacția lui Andrei Nicolescu după fotografiile cu trofeele lui CFR Cluj: „Nu cred că ăsta este subiectul din seara asta”

Andrei Nicolescu a intrat în direct la TV Digi Sport după pozele apărute în spațiul public. Administratorul special al lui Dinamo a intrat într-un schimb de replici cu moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”, Vali Moraru.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit despre asta. A vrut să își facă poză și i-am făcut o poză (n.r. Eugen Voicu). Nu cred că ăsta este subiectul din seara asta. Subiectul cred că ar trebui să fie maniera de arbitraj până în minutul 60.

Dacă vreți să discutăm, discutăm. Sunteți foarte relaxați acolo. Noi și CFR suntem în două lupte diferite. Suntem în două bătălii diferite”, a fost reacția lui Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT

„Dacă ăsta este subiectul serii, după CFR – Dinamo 4-0, maniera de arbitraj, iertați-mă. Simt că mă iertați. Nu sunt relaxat, sunt foarte indignat că un oficial al lui Dinamo consideră că în seara asta problema a fost maniera de arbitraj”, a replicat moderatorul Vali Moraru.

ADVERTISEMENT