Life

Imaginea care a rupt internetul. Cum arată fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Liam a împlinit opt luni

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc cele mai frumoase clipe în ultimele opt luni de când a venit pe lume micuțul Liam.
29.01.2023 | 16:36
Imaginea care a rupt internetul Cum arata fiul lui Laurentiu Reghecampf si al Corinei Caciuc Liam a implinit opt luni
Imaginea care a rupt internetul. Cum arată fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După separarea de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a ales să-și protejeze noua familia și a stat cât mai departe de ochii curioșilor, oferind foarte puține informații despre relația cu Corina Caciuc. Însă, în ceea ce îl privește pe fiul lui din relația cu frumoasa brunetă, lucrurile stau diferit. Cu orice ocazie antrenorul îl arată pe social media și se mândrește cu fiecare lună pe care micuțul o împlinește.

Ipostază rară cu fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

Laurențiu Reghecampf este un tată împlinit și asta se vede din ochii care îi sclipesc de bucurie atunci când îl vede pe fiul lui, Liam cum crește. La împlinirea a opt luni de când a văzut lumina zilei, antrenorul nu a ezitat nicio secundă și a împărtășit internauților o imagine care a rupt internetul.

ADVERTISEMENT

Video-ul a fost redistribuit de către Reghe pe InstaStory, după ce Corina Caciuc l-a filmat pe gingașul Liam în timp ce se juca în oglindă, chicotind de mama focului.

Îmbrăcat într-o salopețică verde deschis cu imprimeuri, fiul lui Laurențiu Reghecampf se uită la mămica lui, se mai drăgălește puțin cu propria reflexie și apoi se pupă cu mare patos.

ADVERTISEMENT

Pe imaginea postată, Corina a scris: ”Când te iubești pe tine prea mult”.

Cum se comportă Reghe cu fiul din relația cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf mai este tatăl a doi băieți, Luca, din mariajul cu Mariana Pfiffer, și Laurențiu Junior sau Bebeto, așa cum mai este cunoscut, fiul din relația cu Anamaria Prodan. Din cele afirmate de impresară de-a lungul timpului, se pare că antrenorul cu se comportă corespunzător cu copilul lor, neacordându-i atenția necesară.

De asemenea, nici la capitolul pensie alimentară fostului soț nu și-ar îndeplini îndatoririle de tată.

ADVERTISEMENT

Astăzi am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fii lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte.

Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic”, declara în decembrie anul trecut Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan continua seria dezvăluirilor și susținea că a mai făcut încă un pas înainte în războiul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a câștigat un nou proces care este legat de pensia de întreținere.

Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, ca tată, ca părinte, ca bărbat. Păcat!”, mai completa la momentul respectiv impresara.

ADVERTISEMENT