Life

Imaginea controversată care a provocat isterie pe internet. Lidia Buble a dezvăluit dacă are un nou iubit

17.09.2020 | 20:27
Imaginea controversata care a provocat isterie pe internet Lidia Buble a dezvaluit daca are un nou iubit
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Răzvan Simion au pus capăt unei povești de iubire care dura de 5 ani, iar acum fanii se așteaptă să afle informații despre o nouă relație. Cântăreața a postat recent o imagine în mediul online în care ține de mână un bărbat, iar imediat internauții s-au întrebat cine este alesul.

Fotografia controversată a stârnit un val de reacții, frumoasa blondină văzându-se nevoită să abordeze acest subiect. Întrebată dacă cel din imagine el noul iubit, extrem de sinceră și directă, artista a pus capăt tuturor speculațiilor și a spus adevărul.

ADVERTISEMENT

„Nu, este o poză de pe o pagină de Instagram foarte cool pe care eu o urmăresc… pentru liniștea voastră nu au un nou iubit, nu am o relație. Deci, stați liniștiți!”, a spus Lidia Buble într-un InstaStory.

Lidia Buble, imagine controversată. Are sau nu iubit?

„Tocmai am spus că este o poză luată de la Instagram, deci, stați liniștiți. Am văzut că presa scrie multe vrute și nevrute, dar nu este cazul. Sunt solo”, a completat artista, după ce un alt fan a întrebat-o același lucru.

ADVERTISEMENT

În legătură cu informațiile potrivit cărora ar avea o relație cu Costi Ioniță, cântăreața din Deva a precizat că nu este nimic între ei, ci doar o prietenie foarte frumoasă. Cei doi au o piesă împreună, iar în prezent lucrează la alte proiecte muzicale.

Lidia Buble, imagine controversată pe Instagram
Lidia Buble, imagine controversată. Are sau nu iubit? Sursa foto: Instagram.com

Ulterior, fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion a vorbit despre calitățile pe care le caut la partenerul de viață. Lidia Buble a mărturisit că-i plac bărbații smart, muncitori și care știu să respecte o femeie.

ADVERTISEMENT

„N-am stam să mă gândesc cum aș vrea să fie viitorul iubit. Trebuie să-mi placă pur și simplu, dar trebuie să recunosc că îmi plan bărbații foarte smart, muncitori și care știu să respecte o femeie”, a declarat frumoasa blondină.

Îndrăgita artistă a dezvăluit că se vede fiind mamă, dorindu-și doi băieți și o fată. Lidia Buble are 27 de ani, dar așteaptă cu nerăbdare să aibă un copil, mai ales că este pasionată de desene animate pe care le urmărește cu mare drag și acum.

ADVERTISEMENT

„Bineînțeles că mă văd mamă. Mă văd mamă de doi băieței și o fată, dar dacă vor fi mai mulți vor fi bine veniți și abia aștept”, le-a transmis vedeta fanilor care o urmăresc pe contul de Instagram, acolo unde i-a provocat să-i adreseze cât mai multe întrebări.

Blondina se declară fericită pentru că are cariera de succes la care nici nu visa și cel mai important, familia aproape. Totodată, Lidia Buble spune că este sănătoasă tun, iubită de o țară întreagă și toate acestea contribuie foarte mult la bucuria ei.

ADVERTISEMENT