Sport

Imagini cu puternic impact emoțional. Un suporter dinamovist, lovit cu pumnii și picioarele de “ultrașii” lui Dinamo după derby-ul cu Steaua. Video

Un suporter dinamovist a fost linșat de ultrașii lui Dinamo după meciul cu Steaua din Liga 2 Casa Pariurilor pierdut cu 1-2.
10.09.2022 | 11:43
Imagini cu puternic impact emotional Un suporter dinamovist lovit cu pumnii si picioarele de ultrasii lui Dinamo dupa derbyul cu Steaua Video
Aproape 20.000 de suporteri au fost prezenți pe Național Arena la meciul cu Steaua. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Dinamo și Steaua a fost presărat cu incidente atât înaintea meciului, cât și în timpul și finalul partidei de pe Arena Națională.

Un fan dinamovist, snopit în bătaie de ultrașii de la Dinamo

Noi imagini incredibile apar după derby-ul dintre Dinamo și Steaua. Dacă ultrașii de la Peluza Sud Steaua au fost în prim plan cu incidentele cu Jandermeria Română, ultrașii lui Dinamo au oferit și ei un moment greu de imaginat.

ADVERTISEMENT

Un suporter dinamovist a fost atacat cu o ploaie de lovituri de către zeci de ultrași ai lui Dinamo, imediat după finalul partidei cu Steaua.

Deși suporterii în comentarii s-au scandalizat că în imagini sunt ultrași ai Stelei, cei care îl agresează pe suporter sunt de fapt tot dinamoviști, “ultrași” din PCH. Incidentul s-a petrecut pe Vatra Luminoasă, la ieșirea de pe stadion dinspre Pierre de Courtain, rezervată fanilor lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui Dinamo, bătaie cu Peluza Sud la Tribuna 1

Ultrașii lui Dinamo au reușit în cele din urmă să se întâlnească cu rivalii de la Sud Steaua și și-au împărțit pumni la inelul trei de la Tribuna 1.

S-a iscat o bătaie în toată regula la începutul reprizei a doua, însă ultrașii s-au dispersat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

La partida dintre Dinamo și Steaua au fost prezenți pe Arena Națională aproximativ 20.000 de spectatori.

Jandarmeria Română, amenzi record după derby-ul dintre Dinamo și Steaua

Jandarmeria Română a publicat un comunicat în care a detaliat sancțiunile dictate după derby-ul dintre Dinamo și Steaua:

ADVERTISEMENT

„În urma încălcărilor cadrului legal în vigoare, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 86.750 lei, după cum urmează: – 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare; – 9 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare;

12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare;

9 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare;

Totodată, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru șase fapte de natură penală, cinci dintre acestea prevăzute de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare și una prevăzută de Codul Penal – Ultraj”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

ADVERTISEMENT