ADVERTISEMENT
Fotbal international

Imagini de colecție! Sergio Ramos, în vizită la academia de tenis a lui Rafael Nadal

Autor: Traian Terzian | 29.08.2020 | 11:14
Imagini de colecție! Sergio Ramos, în vizită la academia de tenis a lui Rafael Nadal
Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a fost împreună cu familia sa în vizită la academia de tenis a lui Rafael Nadal. Sursă foto: Instagram Sergio Ramos

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a fost împreună cu familia sa în vizită la academia de tenis a lui Rafael Nadal.

ADVERTISEMENT

Cele două staruri ale sportului spaniol se află într-o relație de prietenie și se vizitează ori ce câte ori au posibilitatea și programul le permite acest lucru.

Cel mai bun jucător de tenis spaniol este un fan înfocat al celor de la Real Madrid și a fost surprins de mai multe ori la meciurile de pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Vizită inedită a lui Sergio Ramos la academia lui Rafael Nadal

De curând, Sergio Ramos și-a luat întreaga familie și a mers în vizită la academia de tenis a lui Rafael Nadal din Manacor. Căpitanul ”galacticilor” a fost însoțit de superba sa soție Pilar Rubio și de trei dintre cei patru copii ai lor.

Sergio Ramos vizită Rafael Nadal 2

ADVERTISEMENT

Cei doi mari campioni ai sportului mondial, ambii în vârstă de 34 de ani, s-au fotografiat în muzeul din incinta academiei, unde se regăsesc nu doar trofeele lui Nadal, ci și alte piese de colecție din istoria sportului spaniol.

Sergio Ramos vizită Rafael Nadal 1

ADVERTISEMENT

Replici după trofeele Realului, tricouri de legendă ale prietenilor din naționala Spaniei, echipamente primite din partea prietenului baschetablist Pau Gasol și chiar o replică după monopostul cu care Fernando Alonso a câștigat campionatul de Formula 1 acum mai bine de un deceniu.

Sergio Ramos vizită Rafael Nadal 3

ADVERTISEMENT

Fotografiile au fost urcate de Sergio Ramos pe contul său de Instagram. ”Numărul 1. Este întotdeauna o plăcere să vizitezi un prieten grozav, un mare sportiv și un mare madrilen. Mulțumesc pentru dragostea ta, Rafael Nadal”, a scris Ramos.

Rafael Nadal este cel mai titrat tenismen spaniol din toate timpurile, el având în palmares 85 de trofee. Dintre acestea 18 sunt de Grand Slam, unul la Australian Open, 12 la Roland Garros, două la Wimbledon și patru la US Open.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos are în palmares 26 de trofee, printre care patru Champions League, un Campionat Mondial și două Campionate Europene. Căpitanul ”galacticilor” a fost unul dintre artizanii titlului în La Liga câștigat în acest ssezon de Real Madrid.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!