Sport

Bătaie în mijlocul străzii la Galați între ultrașii Oțelului și ai lui Dinamo. Un polițist pus la pământ. Update. Video

Imagini uluitoare surprinse la Galați. Fanii lui Dinamo au fost puși la pământ și conduși la secția de Poliție în cătușe.
12.05.2023 | 17:10
Bataie in mijlocul strazii la Galati intre ultrasii Otelului si ai lui Dinamo Un politist pus la pamant Update Video
Imagini uluitoare cu fanii lui Dinamo puși la pământ de mascați la meciul cu Oțelul. Foto: captură Antena Sport.
ADVERTISEMENT
12-05-2023
14:21

Imagini de la bătaia dintre ultrașii lui Oțelul și Dinamo. Un polițist rănit

Ultrașii celor de la Oțelul i-au atacat pe cei de la Dinamo, alături de cei de la Petrolul și Dacia Chișinău, cu care sunt înfrățiți. Bătaia a avut loc în mijlocul străzii, deși un echipaj de poliție era prezent în apropiere.

De altfel, unul dintre agenții de poliție a fost lovit și a căzut la pământ pentru câteva momente, fiind ajutat de către un coleg să se ridice. Imaginile au fost surprinse de o cameră din trafic. 

Oțelul Galați a ratat șansa de a-și adjudeca matematic promovarea directă în SuperLiga cu două etape rămase până la finalul play-off-ului ligii secunde. Echipa lui Dorinel Munteanu a pierdut cu Dinamo pe teren propriu, scor 0-2 în etapa a 8-a. Înaintea partidei de la Galați, fanii lui Dinamo au fost luați în primire de forțele de ordine.

Imagini desprinse din filme la Galați. Fanii lui Dinamo, aliniați la pământ

Oțelul Galați a fost susținută de aproximativ 10.000 de suporteri la derby-ul cu Dinamo. Înaintea luptei de pe gazon a fost haos pe străzile din orașul de pe Dunăre. Forțele de ordine au fost nevoite să intervină după ce mai mulți fani ai „câinilor” au intrat în conflict cu suporteri ai echipei lui Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

După ce au încercat să sară la bătaie cu suporterii gălățeni, ultrașii echipei din Ștefan cel Mare au aruncat cu materiale pirotehnice și în direcția jandarmilor. Astfel, forțele de ordine au intervenit și i-au încătușat pe fanii echipei lui Ovidiu Burcă. VEZI FOTO AICI.

Peste 12.000 de bilete au fost vândute la partida Oțelul Galați – Dinamo, iar atmosfera a fost de zile mari, mai ales în startul meciului când suporterii gazdelor au afișat o coregrafie și au provocat un adevărat show pirotehnic. După victoria împotriva moldovenilor, Dinamo s-a apropiat la doar trei puncte de locul 3, cu două etape rămase până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, marele absent la derby-ul Oțelul Galați – Dinamo

Absența lui Dorinel Munteanu de la margine în partida Oțelul – Dinamo s-a dovedit a fi decisivă. Antrenorul echipei din Galați a fost suspendat, deoarece a primit patru cartonașe galbene. Totuși, Oțelul rămâne favorită la calificarea directă în SuperLiga.

Fosta campioană a României mai are de disputat meciul din deplasare cu Gloria Buzău și închide sezonul cu partida de pe teren propriu împotriva celor de la Unirea Dej. De cealaltă parte, Dinamo, principala contracandidată la a doua poziție care asigură promovarea directă în SuperLiga, are parte de un program mai dificil.

ADVERTISEMENT

„Câinii” joacă în etapa viitoare pe Arena Națională cu CSA Steaua și închide play-off-ul în deplasare cu liderul Poli Iași. Atât echipa antrenată de Dorinel Munteanu, cât și formația pregătită de Ovidiu Burcă profită de faptul că CSA Steaua, care se află pe locul 2, nu are drept de promovare pe prima scenă a fotbalului din România.

Oțelul a ratat șansa promovării directe cu Dinamo

Dinamo a rezolvat partida cu Oțelul Galați încă din prima repriză. Gorka Larrucea a repetat performanța din meciul cu Gloria Buzău contra moldovenilor și și-a trecut numele pe lista marcatorilor încă din minutul 5. Avantajul a fost dublat de echipa lui Ovidiu Burcă în minutul 27.

ADVERTISEMENT

Ahmed Bani, care a marcat în partida cu Gloria Buzău, scor 2-2, a punctat în poarta apărată de Rareș Pop. În meciul tur, Dinamo s-a impus în fața Oțelului Galați, scor 3-0 după golurile marcate de Ghezali (2) și Țîră, cel care a văzut cartonașul roșu la meciul retur deși se afla pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT