Life

Imagini emoționante cu Alin Chirilă de la Survivor România! Ce a făcut minute în șir pe aeroport

Alin Chirilă de la Survivor România s-a întors ieri, 21 aprilie, în țară. Pe pagina sa au fost postate câteva imagini emoționante.
22.04.2023 | 09:36
Imagini emotionante cu Alin Chirila de la Survivor Romania Ce a facut minute in sir pe aeroport
Alin Chirilă s-a întors în țară de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alin Chirilă de la Survivor România a trecut prin cele mai mari emoții de când a plecat departe de  casă, în show-ul filmat în Republica Dominicană. Fostul războinic s-a întors aseară, pe 21 aprilie 2023, în țară.

Alin Chirilă de la Survivor România, din nou în țară

Pe aeroportul din Timișoara, acolo unde a aterizat avionul cu care a zburat, l-au așteptat oamenii dragi, familia și prietenii de care îi era cumplit de dor.

ADVERTISEMENT

Alin a postat câteva imagini pe contul său de Instagram. Bărbatul nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când i-a văzut pe ai lui.

Pe aeroportul din Timișoara a fost mare forfotă ieri, în jurul orei 17:30, atunci când avea să aterizeze cel supranumit de prieteni ”Tancul” de la Survivor! De la mic la mare, toți apropiații lui Alin Chirilă au spus prezent înainte să ajungă avionul pe pistă.

ADVERTISEMENT

Feciorii fostului concurent de la Survivor România au fost cei mai nerăbdători, băieții spunând într-un live de pe Instagram că își așteaptă tatăl cu sufletul la gură.

Alin s-a lăsat ceva așteptat, însă așteptarea a meritat. În momentul în care și-a văzut nevasta și cei doi copii, acesta a izbucnit în plâns, ca un prunc.

ADVERTISEMENT
alin chirilă
Imagini cu Alin Chirilă de la întoarcerea în țară, pe aeroportul din Timișoara. Foto: Instagram

Alin Chirilă de la Survivor nu a vrut să-i mai dea drumul soției din brațele sale

Chirilă și-a ținut soția minute în șir în brațe. I-a șoptit la ureche cele mai frumoase lucruri la ureche, printre care, evident, cât de mult i-a simțit lipsa în jungla din Dominicană.

Contrar tuturor așteptărilor, Alin Chirilă a fost eliminat săptămâna aceasta din concursul de la PRO TV. Spunem asta deoarece sportivul era preferat de telespectatori pentru a câștiga mult râvnitul trofeu. Se pare că în ultima perioadă, susținerea pentru Alin a mai scăzut, în ciuda rezultatelor excepționale de care a dat dovadă pe trasee.

ADVERTISEMENT

Concurentul a fost primul la eficiență sportivă. Bărbatul a avut cele mai multe meciuri câștigate. Așa cum știe toată lumea, competiția nu este analizată de fani doar din punct de vedere sportiv. Latura socială a show-ului contează la fel de mult. Publicul votează nu doar pentru cum se descurcă participanții la jocuri.

 

ADVERTISEMENT