Sport

Imagini emoționante cu Chris Evert de pe patul de spital! Legenda tenisului luptă din nou cu cancerul. Foto

Chris Evert luptă din nou cu cancerul după ce boala a recidivat. Imagini emoționante de pe patul de spital cu legenda tenisului feminin.
20.01.2024 | 12:30
Imagini emotionante cu Chris Evert de pe patul de spital Legenda tenisului lupta din nou cu cancerul Foto
Chris Evert a început ședințele de chimioterapie în lupta cu cancerul ovarian. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Chris Evert a primit o veste teribilă la finalul anului trecut. Fostul liderul mondial a aflat că boala pe care a învins-o la începutul anului 2023 a recidivat. Legenda tenisului feminin nu a scăpat de problemele de sănătate și a început o nouă bătălie cu cancerul ovarian.

Chris Evert, din nou pe pe patul de spital! Legenda tenisului luptă din nou cu cancerul

În vârstă de 69 de ani, Chris Evert, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, se confruntă din nou cu probleme grave de sănătate. Fostul lider WTA a aflat, la finalul anului trecut, că boala de care suferea și pe care a învins-o, cancerul ovarian, a recidivat.

ADVERTISEMENT

Astfel, Chris Evert a fost nevoită să înceapă o nouă serie de tratament cu chimioterapie.Deşi este un diagnostic pe care nu am vrut niciodată să îl aud, mă simt încă o dată norocoasă că a fost depistat la timp.

Pe baza unei tomografii cu emisie de pozitroni, săptămâna trecută am fost supusă unei alte operaţii robotice. Medicii au găsit celule canceroase în aceeaşi zonă pelviană. Toate celulele au fost îndepărtate şi am început un nou ciclu de chimioterapie”, erau cuvintele lui Chris Evert la finalul anului 2023.

ADVERTISEMENT

Imaginile emoționante cu Chris Evert de pe patul de spital

Pe rețelele de socializare, Chris Evert a publicat imagini de-a dreptul emoționante. Câștigătoarea a 18 trofee de Grand Slam este de nerecunoscut și a ținut să le transmită un mesaj fanilor săi. Fosta sportivă se află deja la a 3-a rundă de chimioterapie.

„La runda a 3-a de chimioterapie; la jumătatea drumului – Vă reamintesc să vă faceți controale, să vă cunoașteți istoricul familiei și să fiți propriul avocat al sănătății dumneavoastră. Depistarea timpurie este crucială!

ADVERTISEMENT

Nu strică să ai un sistem de sprijin bun, așa cum am eu”, a scrie Chris Evert pe rețelele de socializare. Jeanne Evert Dubin, sora mai mică a lui Chris Evert, a murit din cauza cancerului ovarian în februarie 2020, la vârsta de 62 de ani.

Imagini emoționante cu Chris Evert de pe patul de spital.
Imagini emoționante cu Chris Evert de pe patul de spital.
Imagini emoționante cu Chris Evert de pe patul de spital.
Imagini emoționante cu Chris Evert de pe patul de spital.

Chris Evert, susținătoare a Simonei Halep în scandalul de dopaj

Chris Evert a ieșit public în nenumărate rânduri și i-a luat apărarea Simonei Halep în scandalul de dopaj. Românca, fost lider WTA, a fost suspendată patru ani din tenis pentru o dublă încălcare a programului anti-doping.

ADVERTISEMENT

Între timp, campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de Lausanne și va fi audiată în perioada 7-9 februarie. Chris Evert are nu mai puțin de 157 de titluri câștigate în carieră.

În ianuarie 2022, fosta jucătoare de tenis a precizat public că este diagnosticată cu cancer ovarian. După o lungă bătălie, la începutul anului 2023, Chris Evert declara că a învins cancerul. Boala a recidivat la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: