Sport

Imagini halucinante din Ucraina! Baza sportivă a celor de la Șahtior, distrusă de rachetele rușilor. Video

Baza sportivă a clubului ucrainean Șahtior Donețk a fost devastată de mai multe rachete trimise de ruși. Imaginile apărute în mediul online sunt terifiante!
04.04.2022 | 20:30
Imagini halucinante din Ucraina Baza sportiva a celor de la Sahtior distrusa de rachetele rusilor Video
ADVERTISEMENT

Baza sportivă a celor de la Șahtior Donețk a fost una dintre victimele rachetelor trimise de ruși în Ucraina. În mediul online, au apărut mai multe imagini cu dezastrul provocat.

Baza sportivă a celor de la Șahtior, distrusă de rachetele rușilor

Potrivit jurnaliștilor de la Sport.ua, două rachete de mici dimensiuni au lovit baza sportivă a celor de la Șahtior. În urma atacului, terenul de antrenament și o clădire în care se aflau mai multe echipamente și aparate au fost afectate.

ADVERTISEMENT

Sursa citată mai punctează faptul că o echipă de geniști a eliberat drumul către Complexului Svyatoshyn și s-a asigurat că nu mai există niciun pericol de explozie.

Șhtior Donețk plănuiește să urmeze exemplul rivalei Dinamo Kiev

Jurnalistul ucrainean Mikhail Sivakovsky anunță că Șahtior Donețk plănuiește să urmeze exemplul rivalei Dinamo Kiev, părăsind Ucraina și organizând mai multe meciuri amicale cu formații din Europa, Statele Unite ale Americii și Canada.

ADVERTISEMENT

„Cei de la Șahtior mi-au confirmat faptul că echipa a formulat o cerere similară. Ministerul Sportului și Vadim Gutzeit va lua această decizie. Federația Ucraineană de Fotbal nu are nimic de-a face cu acest lucru.

Cei de la Șahtior se așteaptă să primească un permis special pentru jucători identic cu cel al celor de la Dinamo Kiev. După ce le-a fost permis celor de la Dinamo Kiev, este imposibil să le fie refuzat lor. De asemenea, mi-au transmis că au ajuns deja la înțelegeri cu echipe faimoase din Europa.

ADVERTISEMENT

Banii încasați vor fi folosiți pentru a sprijini Ucraina în războiul contra Federației Ruse”, a spus Sivakovsky.

Odată cu începerea războiului, pe 24 februarie, campionatul de fotbal din Ucraina a fost suspendat, însă se iau în calcul două variante pentru finalizarea acestuia:

ADVERTISEMENT
  • Să fie desemnată campioana și echipele calificate în cupele europene în funcție de numărul de puncte obținut în prima jumătate a sezonului
  • Să se încheie sezonul cu clasamentul din momentul suspendării
ADVERTISEMENT