Sport

Imagini horror la Barcelona – Napoli! Ronald Araujo, plin de sânge după un duel cu Osimhen

Sperietură teribilă în meciul Barcelona - Napoli, după ce fundașul catalanilor Ronald Araujo a fost umplut de sânge de un adversar.
12.03.2024 | 23:45
Imagini horror la Barcelona  Napoli Ronald Araujo plin de sange dupa un duel cu Osimhen
Sperietură teribilă în meciul Barcelona - Napoli, după ce fundașul catalanilor Ronald Araujo a fost umplut de sânge de un adversar. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe Estadi Olimpic Lluis Companys din Barcelona se desfășoară partida din manșa retur a optimilor de finală ale Champions League. În tur, la Napoli, cele două formații au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Ronald Araujo, plin de sânge în Barcelona – Napoli

Prima repriză a întâlnirii Barcelona – Napoli a fost un spectaculoasă în care s-au înscris 3 goluri, însă a fost marcată și de accidentarea lui Ronald Araujo, care a ajuns plin de sânge după un contact cu un adversar.

ADVERTISEMENT

În minutul 31, imediat după ce italienii au redus din diferență, fundașul uruguayan al catalanilor a fost lovit de Victor Osimhen la un duel aerian. Nu a fost nimic neregulamentar, doar că arcada lui Araujo a cedat.

Jucătorul Barcelonei a făcut imediat semne către staff-ul medical că are nevoie de îngrijiri, iar fanii s-au panicat. Pe lângă o posibilă accidentare teribilă, ei s-a temut și de faptul că echipa ar putea pierde o piesă importantă.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă s-a dovedit a nu fi nimic grav. Ronald Araujo a ieșit în afara terenului unde a primit îngrijiri medicale și i s-a oprit sângerarea, iar apoi a putut reveni în centrul defensivei lui Xavi Hernandez.

Barcelona - Napoli Ronald Araujo sânge

Primă repriză cu 3 goluri la Barcelona

Barcelona a început în forță meciul retur cu Napoli și după doar 17 minute conducea cu 2-0. Fermin Lopez a deschis scorul în minutul 15, după ce a primit o pasă excelentă în centrul careului de la Raphinha.

ADVERTISEMENT

Două minute mai târziu, Yamal a luat o acțiune personală pe partea dreaptă, i-a pasat lui Raphinha care a șutat în bară. Mingea a ajunsă însă la portughezul Joao Cancelo care a îndeplinit o simplă formalitate și a trimis în poarta goală.

Se credea că va fi un adevărat galop de sănătate din partea catalanilor, dar campioana din Serie A a ripostat imediat. În minutul 31, kosovarul Amir Rrahmani a marcat cu piciorul stâng din 12 metri fără nicio șansă pentru Ter Stegen.

ADVERTISEMENT

Xavi și-a anunțat plecarea de la Barcelona la finalul sezonului, însă mandatul său ar putea să se încheie încă de acum dacă nu va reușit să califice formația în sferturile de finală ale Champions League.

ADVERTISEMENT
Tags: