News

Imagini incredibile. Un șofer a ajuns cu mașina pe câmp după o depășire ilegală. Video

După o depășire ilegală, un șofer de dubă a ajuns cu autovehiculul în câmp.
25.05.2021 | 17:12
Imagini incredibile Un sofer a ajuns cu masina pe camp dupa o depasire ilegala Video
Imagini incredibile. Un șofer a ajuns în câmp după o depășire ilegală. Video. Sursa foto: oradesibiu.ro
ADVERTISEMENT

Momente halucinante pe DJ 601 A unde neglijența putea să ducă la moartea și rănirea mai multor persoane. Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare.

Șoferul unei dube a fost la un pas de o catastrofă după ce a intrat riscant într-o depășire. Incidentul a avut loc pe Drumul Județean 601 A.

ADVERTISEMENT

După ce s-a angajat într-o depășire fără a se asigura, șoferul imprudent a fost nevoit să intre pe câmp, conform Observatornews.

Aproape de accident. Un șofer a ajuns cu mașina în câmp

Momentele periculoase s-au petrecut în apropierea localității Joița. Camera de bord a unui șofer aflat în trafic a surprins scena în care o șoferul unei dube încearcă să forțeze o depășire fără a se asigura.

ADVERTISEMENT

Șoferul neglijent nu a avut altă soluție decât să vireze puternic la stânga și să intre pe câmp, pentru a evita un accident dezastruos.

Recent, un accident înfiorător s-a petrecut la Iași. Cinci tineri au fost răniți grav după ce au intrat cu mașina într-o casă.

ADVERTISEMENT

Aceștia se aflau într-o mașină și se întorceau de la discotecă. Accidentul rutier s-a produs la prima oră a zilei, pe DN 28, în localitatea Scopoșeni din comuna Gorban. Potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași, victimele au fost transportate la Spitalul Sfântul Spiridon Iași, respectiv Spitalul de Neurochirurgie.

În cele din urmă autoturismul s-a răsturnat și a lovit o casă. În mașină erau tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Speriați de zgomotul asurzitor, localnicii au venit imediat să vadă ce s-a întâmplat.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, în care se afla o persoană încarcerată și în stare de inconștiență.

Persoana încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, după care a fost predată echipajului de pe ambulanță. Cele cinci victime prezentau multiple traumatisme și au fost transportate la unități medicale din județul Iași”, au precizat oficialii ISU Vaslui.

ADVERTISEMENT