Sport

Imagini inedite cu Olimpiu Moruţan! Se antrenează cu iubita ca să reintre în graţiile lui Gigi Becali. Video

Olimpiu Moruțan este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să scoată mulți bani, iar jucătorul se antrenează și acasă împreună cu iubita.
22.08.2021 | 16:08
Imagini inedite cu Olimpiu Morutan Se antreneaza cu iubita ca sa reintre in gratiile lui Gigi Becali Video
Olimpiu Moruțan este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să scoată mulți bani, iar jucătorul se antrenează și acasă împreună cu iubita. Sursă foto: Facebook Paula Olah
ADVERTISEMENT

Deși evoluțiile sale din acest debut de sezon nu sunt tocmai încurajatoare, Galatasaray insistă pentru transferul mijlocașului.

Dacă până mai ieri spera să obțină 10 milioane de euro, patronul ”roș-albaștrilor” și-a diminuat acum semnificativ pretențiile.

ADVERTISEMENT

Certat de Gigi Becali, Olimpiu Moruțan se antrenează alături de iubită

Intrat în ”gura” lui Gigi Becali pentru faptul că nu mai dă randamentul dorit și astfel oferte impăortante întârzie să apară, Olimpiu Moruțan trage tare pentru a reintra în grațiile patronului și se antrenează chiar și acasă, alături de iubita sa.

Mijlocașul de la FCSB a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare alături de partenera sa, Paula Olah, în timp ce pasează cu capul de la unul la altul. Totul se petrece pe înserate, în curtea casei de la Domnești.

ADVERTISEMENT

Da, da, de la Domnești. Acolo unde jucătorul a fost trimis de Becali să stea după ce evoluțiile sale  nu mai sunt la nivelul dorit. ”Moruțan are casă la Domnești și stă la Pipera, cred că de asta nu joacă bine. El e copil cuminte, dar e alta viața la Pipera. Du-te, bă, acasă la Domnești. Era prieten cu Man și de-aia a stat acolo, dar acum Man a plecat. Du-te acasă”, declarat finanțatorul vicecampioanei României în urmă cu o lună.

Finanțatorul nu crede că mai poate să-l vândă acum

Prima ieșire nervoasă a lui Gigi Becali la adresa lui Olimpiu Moruțan a fost după eliminarea rușinoasă a echipei sale în fața lui Șahtior Karagandy, spunând că mijlocașul a jucat și a bătut penalty-ul la ”mișto”.

ADVERTISEMENT

După ce Galatasaray a lăsat să se înțeleagă că nu este dispusă să plătească cele 10 milioane cerute de patronul FCSB, acesta a spus că nici el nu ar da atâția bani la ce joacă Moruțan în acest moment. Mai mult, Becali anunța că jucătorul nu mai este vânzare.

Evoluția dezolantă a fotbalistului de 22 de ani în partida cu Rapid l-a scos cu adevărat din pepeni pe latifundiarul din Pipera, acesta spunând exasperat că îl vinde și pe 3 milioane numai să nu-l mai vadă la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Olimpiu Moruțan, despre care a spus că a fost ”mortăciune” în ultimele meciuri ale echipei și că nimeni nu mai oferă nici măcar 3.000.000 de euro pe el, în condițiile în care nu demult omul de afaceri a refuzat o ofertă bună, de 8.000.000 de euro pentru el.

Cine este Paula Olah, iubita lui Moruțan

Olimpiu Moruțan trăiește o poveste de dragoste alături de Paula Olah încă din perioada în care juca la FC Botoșani. Superba brunetă este originară din Cluj, a urmat cursurile de la Facultatea de Drept UBB Cluj-Napoca și, poate cel mai important, măcar la prima vedere, are un… corp de zeiţă.

Iubita lui Olimpiu Moruţan nu este model, este la prima realţie cu un fotbalist și nu apare foarte des în viața publică, așa cum fac alte partenere ale fotbaliștilor de la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,15 este cota pentru „total goluri Sepsi: sub 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT