Life

Imagini rare cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cum au fost surprinși cei doi în public

Fotografii unice cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. Felul în care au apărut cei doi prezentatori în afara platourilor de filmări.
30.08.2023 | 07:40
Imagini rare cu Adela Popescu si Radu Valcan Cum au fost surprinsi cei doi in public
Fotografii unice cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. Felul în care au apărut cei doi prezentatori în afara platourilor de filmări. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Imagini rare cu fosta gazdă a emisiunii Vorbește lumea și moderatorul de la Insula Iubirii. Cum au fost surprinși cei doi în public, la scurt timp după ce s-au întors dintr-o vacanță de neuitat, petrecută în Bulgaria.

Fotografii unice cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. Felul în care au apărut cei doi prezentatori în afara platourilor de filmări

Fotografii unice cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. Felul în care au apărut cei doi prezentatori în afara platourilor de filmări demonstrează că pot duce o viață normală, fără să fie opriți mereu de fani care să le ceară autografe.

ADVERTISEMENT

Șatena și vedeta de la Antena 1 au fost filmați în timp ce se bucură de câteva momente speciale, fără a fi în preajmă băieții lor. Actrița și renumitul moderator de la Insula Iubirii au fost văzuți recent într-un mall din Capitală.

Mai mult, cântăreața și soțul său au trecut aproape neobservați când au stat la rând pentru a-și cumpăra popcorn pentru filmul pe care urmau să-l vizioneze. Cele două vedete s-au comportat ca și cum nu ar fi persoane publice. Vezi pozele AICI.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au îmbrăcat haine largi, în timp ce prezentatorul a optat pentru și o șapcă care să-i ascundă fizionomia. Frumoasa șatenă a fost, de asemenea, discretă, în picioare având șlapi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, 8 ani de la cununia civilă

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de mai bine de 13 ani și au trei băieți de care sunt mândri și care îi împlinesc: Alexandru, Andrei și Adrian.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp, pe data de 21 august 2021, au sărbătorit 8 ani de la cununia civilă, fosta prezentatoare de la Vorbește lumea dezvăluind că mereu a fost convinsă că moderatorul de la Antena 1 este sufletul ei pereche.

„OPT ani de la cununia civilă. Eram atât de mici atunci. Dar așa mici cum eram, am știut atât de sigur că suntem unul pentru altul. Acum nu mai suntem atât de mici, dar știm că am ales corect.

ADVERTISEMENT

Știm asta, în primul rand, uitându-ne la copiii noștri. Cei mai mari profesori la care puteam visa. Suntem recunoscători că suntem împreună, sănătoși.

Noi cinci, în primul rând, și familiile noastre întregi, pentru care mulțumim în fiecare seară”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în ziua în care s-au făcut 8 ani de când a ajuns în fața ofițerului de stare civilă cu Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT