Life

Imagini răvășitoare. Ce se întâmplă chiar acum în casa lui Stephan Pelger: ”Sunt în stare de șoc”

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în propria casă în urmă cu foarte puțin timp. Oamenii legii se află chiar acum la locație și fac cercetări.
08.06.2023 | 15:59
Ce se întâmplă chiar acum în casa lui Stephan Pelger. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în propria locuință. Toți cei care l-au cunoscut pe faimosul creator de modă sunt în stare de șoc după cele întâmplate. Nimeni nu se aștepta la un astfel de gest, în special acum.

Imagini răvășitoare din casa lui Stephan Pelger

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în propria locuință la doar 44 de ani. Chiar în aceste momente, imaginile obținute de FANATIK arată că oamenii legii au înconjurat casa acestuia și fac cercetări amănunțite.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește șirul evenimentelor, s-ar părea că în urmă cu foarte puțin timp, oamenii legii au fost informați cu privire la faptul că într-o locuință din Sectorul 2 al Capitalei s-ar afla o persoană decedată.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat și încearcă să stabilească condițiile în care s-au produs decesul. Trupul neînsuflețit al lui Stephan Pelger a fost dus la INML pentru efectuarea necropsiei, iar noi detalii sunt așteptate în curând în acest caz.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că Stephan Pelger traversa o perioadă extrem de dificilă. În anul 2018, celebrul creator de modă a fost jefuit și bătut de două femei la Cannes, iar incidentul l-a traumatizat. De atunci, viața lui nu a mai fost aceeași.

Nu mai putea să doarmă deloc, a început să se lupte cu depresia, iar mai apoi a decis să se interneze la o clinică de dezontoxicare. După ce și-a finalizat tratamentul, cei care l-au cunoscut au declarat în exclusivitate pentru FANATIK că acesta s-ar fi simțit bine.

ADVERTISEMENT

Moartea creatorului de modă i-a șocat pe apropiații săi

Mai mult de atât, apropiații spun că în ultimele săptămâni, Stephan Pelger  ar fi fost fericit. Tocmai din acest motiv, vestea morții sale i-a șocat pe mulți. Ovidiu Buța spre exemplu ne-a declarat că este în stare de șoc.

Cei doi erau prieteni buni, iar acesta spera în continuare că nimic nu este adevărat. ”Am căzut din pat. Sunt în stare de șoc, nu mi-a venit să cred. Eram prieteni. Am zis că sper să nu fie adevărat. Sunt praf cu nervii. Nu pot vorbi. Vreau să mă liniștesc. Am luat un calmant”, a mărturisit Ovidiu Buta, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

O reacție în acest sens a venit și de la Rita Mureșan. Creatoarea de modă la rândul ei a rămas șocată de vestea primită și a preferat să se abțină în a face mai multe declarații. “Nu, te rog, nu! Cum s-a întâmplat asta? Nu îmi spune asta!

Nu cred că s-a întâmplat așa ceva! Prin câte trec eu în perioada asta…nu pot să vorbesc. Îmi pare atât de rău”, a spus îndurerată Rita Mureșan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink