Life

Imagini și declarații exclusive din luna de miere a lui Bobby Păunescu! Ce a pus-o să facă pe Andreea Ilie, în noaptea finalei Italia-Anglia

Milionarul Bobby Păunescu și iubita lui, mezzosoprana Andreea Ilie, au plecat într-o adevărată lună de miere în Italia, loc în care, printre altele, au urmărit și finala Euro 2020 dintre Squadra Azzurra și Anglia.
13.07.2021 | 12:19
Imagini si declaratii exclusive din luna de miere a lui Bobby Paunescu Ce a puso sa faca pe Andreea Ilie in noaptea finalei ItaliaAnglia
Andreea Ilie si Bobby Paunescu se bucura de o vacanta ca o luna de miere Sursa foto: arhiva personala, Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Plecați de săptămâna trecută într-o vacanță de vis într-una dintre cele mai luxoase stațiuni din Italia, pe coasta Amalfi, la Positano, acolo unde milionarul deține o casă, Andreea Ilie și Bobby Păunescu par să trăiască momente de neuitat.

Ce a făcut Andreea Ilie de dragul lui  Bobby Păunescu, după finala Euro  2020?

Finala Euro 2021 dintre Italia și Anglia, victoria la penalty-uri obținută de Squadra Azzurra, l-a făcut pe Bobby Păunescu fericit din cale afară, motiv pentru care, de bucurie, a profitat la maximum de calitățile frumoasei sale partenere, Andreea Ilie, una dintre cele mai apreciate mezzosoprane ale României.

ADVERTISEMENT

Și, fără să stea pe gânduri, Bobby Păunescu a pus-o pe Andreea Ilie să cânte imul Italiei, chiar în momentul în care s-a terminat meciul, iar victoria echipei favorite i-a entuziasmat pe toți.

Iar Andreea Ilie, spre deliciul celor prezenți la mica petrecere pusă la cale de Bobby Păunescu în cinstea finalei, s-a achitat de sarcina cerută în aplauzele celor din jur, milionarul fiind cel care, cu paharul de vin în mână, dirija momentul.

ADVERTISEMENT

”În noaptea în care a câștigat Italia finala de la Euro 2020 am cântat imul lor! A fost un moment deosebit, mai ales că toți cei din jur erau fericiți și emoționați”, a spus, pentru FANATIK, Andreea Ilie.

Ce spune Andreea Ilie despre Bobby Păunescu

Relația dintre Andreea Ilie și Bobby Păunescu, confirmată de cei doi în exclusivitate pentru FANATIK, durează de câteva săptămâni, dar, chiar dacă nu este una foarte veche, se dezvoltă cât se poate de frumos.

ADVERTISEMENT

De altfel, Andreea Ilie, în exclusivitate pentru FANATIK, ne-a declarat că este, cu adevărat, impresionată de felul în care se înțelege cu Bobby Păunescu, în vacanță. Mai mult, mezzosoprana ne-a dezvăluit că vacanța lor se va prelungi cu câteva zile sau, cine știe, chiar săptămâni.

Andreea Ilie
Andreea Ilie, impresionata de vacanta petrecuta alaturi de Bobby Paunescu intr-o vila de lux din Italia Sursa foto: arhiva personala

”Este de vis aici. Mai stăm puțin, apoi plecăm în Toscana și, după, în Elveția, la Lugano”, ne-a mai spus Andreea Ilie.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba despre partenerul ei de vacanță, Andreea Ilie recunoaște că este impresionată de felul în care se comportă Bobby Păunescu.

”Noi suntem bine. Bobby este minunat, este un adevărat gentleman”, a mai spus, pentru FANATIK, Andreea Ilie.

Andreea Ilie și Bobby Păunescu se iubesc de câteva săptămâni

Pornită la modul cel mai discret, relația dintre mezzosoprana Andreea Ilie și Bobby Păunescu a fost confirmată de cei doi pentru FANATIK.

”Da, suntem împreună, formăm un cuplu. Nu sunt prea multe detalii de dat, nu sunt multe de spus acum, suntem la început. Ne placem acum, dar, repet, nu am ce detalii să dau despre relația noastră acum, cât suntem la început și ne cunoaștem”, spunea Andreea Ilie, în timp ce Bobby Păunescu confirma la fel de discret că se iubesc: ”Da, avem o relație, ne bucurăm amândoi de ea”.

Timișoreanca Andreea Ilie are 36 de ani și e considerată cea mai frumoasă mezzosoprană a României. Bruneta care, acum, colaborează cu Opera Națională din București, ar fi putut face o carieră și ca manechin, Andreea Ilie deținând câteva titluri de Miss și, mai mult chiar, a fost fotomodel în câteva campanii publicitate de succes.

ADVERTISEMENT