Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Imagini spectaculoase în noapte de la petrecerea tricolorilor. „Au aruncat cu banii!”

FRF a organizat o petrecere în semn de mulțumire pentru calificarea la Euro 2024. Jucătorii, alături de selecționer, au petrecut într-un club din București.
22.11.2023 | 21:10
Imagini spectaculoase in noapte de la petrecerea tricolorilor Au aruncat cu banii
Jucătorii României au fost taxați dur după optimismul arătat în urma tragerii la sorți a grupelor Euro 2024. Foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a reușit să se califice la Euro 2024 după o dublă de vis cu Israel și Elveția. Tricolorii au câștigat cu 2-1, respectiv 1-0 și au reușit să termine grupa pe primul loc. Pe locul secund s-a calificat Elveția, care a scăzut din turație pe finalul campaniei și a pierdut prima poziție din clasament.

FRF a organizat o petrecere pentru jucători

“Hai să vedem cum s-au distrat băieții azi noapte, au fost la un club în Floreasca. Federația a făcut o petrecere pentru staff, pentru jucători, după au plecat toți de dimneață la echipele lor de club. 

ADVERTISEMENT

Petrecere cu Adi de la Vâlcea care le-a cântat tricolorilor, a durat până la 3 dimineața. Foarte bine că s-au calificat și că știu să se și distreze tricolorii. Petrecere mare cu Adi de la Vâlcea. Ia uite ce petrecere, uite-l pe Radu Drăgușin și pe Alibec.

Drăgușin, Alibec, problema care este, am bătut o națională de nivel mare. Nu prea ni se întâmplă. Îmi aduc aminte Pițurcă când a bătut Olanda, care era o națională mare”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

România s-a calificat de pe primul loc la Euro 2024

România se poate lăuda cu mai multe performanțe notabile în această campanie de calificare. Prima dintre ele este faptul că a reușit să termine grupa neînvinsă. Un alt motiv de mândrie este reprezentat de faptul că a avut cea mai bună apărare grupă, cu doar 5 goluri primite.

“Echipă individuală top. Stai să nu uităm, e aceeași Elveție care a bătut Franța lui Mbappe, Giroud, Benzema și așa mai departe. Ia uite băieții, au avut ceva diurnă, ia uite bănuțul. A avut și Adi de la Vâlcea diurna lui”, a completat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Tu să te gândești că am bătut o națională care toată lumea se așteaptă să joace într-o semifinală de Campionat European, Elveția. Am bătut o echipă individuală foarte bună.

Eu cred că nu s-a gândit nimeni. Își doreau foarte mult. O să vină bonusul, bineînțeles. Hagi spunea de bugetele care ar trebui să vină la cluburile de fotbal. Știi cât de liniștit stai ca jucător când câștigi 20.000. Una e să câștigi 5.000 pe lună și să stai cu grija de mâine”, a completat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FRF a organizat o petrecere pentru jucatori

ADVERTISEMENT