News

Imagini terifiante din Gorj. Un minor este bătut crunt de tatăl vitreg, în timp ce mama sa privește nepăsătoare la scena cumplită

Victima este un copil cu dizabilități. Băiatul a fost salvat de fratele său și de o mătușă, după ce au trimis imaginile poliției.
10.08.2023 | 15:04
Imagini terifiante din Gorj Un minor este batut crunt de tatal vitreg in timp ce mama sa priveste nepasatoare la scena cumplita
Imagini terifiante din Gorj. Un minor este bătut crunt de tatăl vitreg. colaj Fanatik/ foto Captura Observator News
ADVERTISEMENT

Imagini terifiante în Gorj, acolo unde un minor cu dizabilități a fost bătut cu bestialitate de tatăl vitreg. Scena au fost surprinsă și filmată de fratele copilului, în luna iunie, atunci când a avut loc incidentul.

Imagini terifiante din Gorj. Un minor este bătut crunt de tatăl vitreg

Cazul a fost făcut public recent. Victima este un copil cu dizabilități, în vârstă de 17 ani, din municipiul Târgu Jiu. Băiatul se afla în grija mamei sale, care este asistentul personal al copilului.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au fost informate cu privire la chinul prin care trecerea minorul, după ce fratele a reușit să îl filmeze pe tatăl vitreg în timp ce îl lovea crunt. La scenă era prezentă și mama băiatului. Femeia privea nepăsătoare, fără să schițeze vreun gest că ar vrea să intervină și să își ajute copilul.

În cele din urmă, băiatul a fost salvat de fratele său și o mătușă. Imaginile au ajuns în posesia femeii, care le-a trimis poliției. Filmarea poate fi văzută aici. Autoritățile au intervenit, iar mama copilului, cât și tatăl vitreg, au fost reținuți în luna iunie.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii au stabilit că un minor de 17 ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, ar fi fost agresat fizic de tatăl vitreg. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au reținut și o femeie de 40 de ani, mama minorului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, potrivit Pandurul.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se află în arest preventiv

Între timp, femeia a fost plasată sub control judiciar. Soțul acesteia a fost arestat preventiv. El a fost trimis în judecată pentru infracțiunile de violență în familie și lipsire ilegală de libertate.

Cei doi băieți, atât copilul cu dizabilități, cât și fratele acestuia, au ajuns în grija autorităților. „Am fost sesizați de către poliție cu privire la acest caz, am intervenit și am preluat minorii.

ADVERTISEMENT

Pentru ei s-au instituit măsuri de protecție specială, actualmente sunt incluși într-un program de consiliere psihologică”, a declarat Minodora Sucea, purtător de cuvânt DGASPC Gorj, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT