Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Impresarul lui Gabi Tamaş, discuţie genială cu Roy Hodgson: “Vrei să fie mai englez? Mai dă-i nişte pounds”. Salariu fabulos

Impresarul lui Gabi Tamaș a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA o discuție genială cu Roy Hodgson, fostul antrenor al lui West Brom.
27.10.2023 | 15:49
Impresarul lui Gabi Tamas discutie geniala cu Roy Hodgson Vrei sa fie mai englez Mai dai niste pounds Salariu fabulos
Impresarul lui Gabi Tamaș a dezvăluit discuția fabuloasă pe care a avut-o cu Roy Hodgson. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea din activitate la vârsta de 39 de ani. În perioada 2010-2013, fostul fundaș central a jucat pentru West Brom și l-a avut antrenor pe Roy Hodgson. Impresarul Florin Manea a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA o discuție fabuloasă pe care a avut-o cu fostul selecționer al Angliei, în urma căreia Tamaș s-a ales cu salariul mărit.

Florin Manea, dezvăluiri despre colaborarea cu Gabi Tamaș: „Un băiat extraordinar”

Gabriel Tamaș, jucător cu 67 de apariții în tricoul naționalei României, a decis să agațe ghetele în cui la vârsta de 39 de ani. În trecut, fundașul central a fost impresariat de Florin Manea. Cel care se ocupă în prezent de Radu Drăgușin a comentat retragerea lui Gabi Tamaș și a vorbit despre colaborarea cu fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

„(n.r. știai că se retrage Gabi?) Nu, mi-ați dat voi vestea. N-am știut, eram pe drum. Pe Gabi nu mai avea rost să-l impresariez pentru că-l știe toată lumea. Îmi pare rău, întotdeauna a fost un jucător special Gabi. Chiar și la 40 de ani.

A fost unul dintre cei mai buni fundași centrali pe care i-a avut România. Cu Gabi am început colaborarea când a ajuns el la West Brom. Cu mine a fost statornic, nu au fost multe echipe. A jucat 4 ani la West Brom, după care a fost la Doncaster și Watford. Asta a fost perioada în care am lucrat cu Gabi. 

ADVERTISEMENT

S-a întors în România. Un băiat extraordinar, un fotbalist incredibil, un luptător cu un fizic de individiat. În Anglia îl studiau pentru că el are un avantaj, nu-i crește niciodată pulsul la 200. Oricât de mult ar alerga sau cât de obosit ar fi mai mult de 180 nu face. Pur și simplu era un fenomen”, a declarat Florin Manea, la FANATIK SUPERLIGA.

Impresarul lui Gabi Tamaş, discuţie genială cu Roy Hodgson: “Vrei să fie mai englez? Mai dă-i nişte pounds”. Salariu fabulos

Ulterior, Florin Manea a povestit un episod amuzant cu Roy Hodgson, fostul antrenor al lui Gabi Tamaș la West Brom. La formația din Albion, fotbalistul român ajunsese să aibă un salariu de 30.000 de lire sterline pe săptămână.

ADVERTISEMENT

„Țin minte că era Roy Hodgson antrenor și zice: ‘Băi, mută-mă de aici că dacă nu, o să joc titular la ăsta’. Nu-mi venea să cred. Când a început campionatul titular Gabi. O să vă povestesc o chestie mai amuzantă.

Roy Hodgson mi-a zis: ‘Florine, vreau să vii repede până în Anglia că vreau să vorbesc ceva cu tine despre Gabi’. Mă duc în Anglia și îmi zice: ‘Băi, Florine. Nu mai vreau să pună mingea jos, să iasă cu pasă. Eu vreau să dea minge lungă, să fie mai englez’. 

ADVERTISEMENT

‘Vrei să fie mai englez? Da. Mai dă-i niște pounds și îl transform eu’. I-am mărit contractul. ‘Gabi englezul’. Țin minte că la West Brom i-am mărit de patru ori contractul într-un an. Ajunsese la vreo 30.000 pe săptămână. Erau alte prețuri atunci”, au fost dezvăluirile lui Florin Manea.

  • 77 de meciuri și 3 goluri au fost cifrele lui Gabi Tamaș la West Brom

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de facebook Horia Ivanovici.

Impresarul lui Gabi Tamaş, discuţie genială cu Roy Hodgson

ADVERTISEMENT
Tags: