Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mandorlini este în pericol? Reacția sinceră a lui Balaj: „Pe antrenori îi țin rezultatele”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Cristi Balaj a răspuns la întrebarea dacă postul lui Andrea Mandorlini e în pericol la CFR Cluj după egalul de la Iași.
14.11.2023 | 15:10
Mandorlini este in pericol Reactia sincera a lui Balaj Pe antrenori ii tin rezultatele
Meciul de fotbal dintre POLI IASI si FC CFR 1907 CLUJ contând pentru SuperLiga Superbet, desfășurat pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iași, vineri 03 noiembrie 2023. © FOTO: Dragos PASCANEANU/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În prima etapă a returului sezonului regular, CFR Cluj a înregistrat un nou nou rezultat nesatisfăcător, doar 3-3 în deplasare cu nou promovata Politehnica Iași, și s-a îndepărtat iar de FCSB, care a luat un avans de trei puncte în fruntea clasamentului din SuperLiga.

Cristi Balaj lămurește situația lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj: „Rezultatele mențin în funcție un antrenor”

CFR Cluj nu trece printr-o perioadă fastă din punctul de vedere al rezultatelor, echipa pregătită de Andrea Mandorlini ratând de mai multe ori șansa de a deveni lider în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Doar egal în deplasare cu Dinamo, una dintre cele mai slabe echipe ale campionatului, „dublat” cu un 0-0 „acasă” cu Oțelul, urmate de un 0-1 surprinzător la Sibiu cu Hermannstadt. Apoi, un 3-3 la Iași…

Rezultate pe care conducerea grupării ardelene le digeră cam greu, pentru că s-au pierdut puncte importante în fața unor echipa de „mâna a doua”, puncte care s-ar putea dovedi a fi decisive pe viitor în ceea ce privește lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, ținând cont și de temperamentul patronului Neluțu Varga, se naște întrebarea dacă tehnicianul italian mai primește credit în continuare sau are zilele numărate în Gruia?

„Mandorlini este în pericol?”, l-a întrebat moderatorul Horia Ivanovici în direct la FANATIK SUPERLIGA pe Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, după remiza înregistrată sâmbătă la Iași.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că nu. Părerea mea e că nu, e punctul meu de vedere. Dar știm foarte bine că pe un antrenor, printre altele, rezultatele sunt cele care îl mențin în funcție.

Rezultatele noastre, în ultima perioadă, nu au fost cele mai bune. Faptul că suntem pe locul 2, la doar câteva puncte distanță de echipa de pe primul loc, nu e doar meritul nostru. E și vina altora… Sau și vina lor”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Despre demiterea antrenorului Andrea Mandorlini de la CFR Cluj apăruseră informații și înaintea partidei cu Farul. Clujenii au câștigat atunci însă cu 3-1 și italianul și-a salvat pentru moment postul, dar dacă rezultatele negative vor continua nu se știe cât va mai ține și răbdarea lui Neluțu Varga.

Urmăriți în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe FANATIK.RO, emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai tari informații din sportul românesc. Dacă ați ratat-o, o puteți urmări în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, în aceleași zile, de la 17:30.

Andrea Mandorlini, în pericol la CFR Cluj?

ADVERTISEMENT
Tags: