Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vești de ultimă oră despre situația lui Cristi Manea: „E o problemă”

Cristi Manea este o piesă importantă la CFR Cluj şi la echipa naţională. Dar, revenirea fundaşului dreapta se amână, Cristi Balaj dezvăluind că încă resimte dureri.
03.11.2023 | 12:50
Vesti de ultima ora despre situatia lui Cristi Manea E o problema
Vești de ultimă oră despre situația lui Cristi Manea: „E o problemă”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Manea s-a accidentat la acţiunea echipei naţionale din luna septembrie, după meciul cu Israel, scor 1-1, în care a fost titular. Fundaşul dreapta îşi amână revenirea, deşi trebuia să stea pe bară doar două sau trei săptămâni.

Vești de ultimă oră despre situația lui Cristi Manea: “Este o problemă şi pentru noi, a venit accidentat de la echipa naţională”

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a dat ultimele detalii la FANATIK SUPERLIGA despre accidentarea lui Manea, spunând că deocamdată fundaşul dreapta nu va reveni în echipa de start a ardelenilor:

ADVERTISEMENT

“Încă îl doare genunchiul. A reluat antrenamentele, aleargă, are greutăţi în spate când aleargă. Admiram efortul şi ambiţia pe care o are. Încă simte şi vrem să eliminăm orice risc. Este vorba de tendon şi vindecarea trebuie să fie completă.

Este o problemă şi pentru noi, a venit accidentat de la echipa naţională. Dar, ăsta este riscul pe care şi-l asumă orice club care are jucători foarte buni, de echipa naţională. Este o mândrie pentru orice jucător să îşi reprezinte ţara, dar există şi acest risc.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu dacă la Hermannstadt o să-l vedem pe Manea, cu Poli Iaşi este posibil”

(n.r. despre posibilitatea ca Mogoş să fie convocat) Se poate interpreta şi urăsc reprezentaţi ai unor cluburi care propun jucătorii sau contestă convocările. Nu îl ajutăm cu nimic pe selecţioner dacă punem presiune.

Nici pentru jucători nu este bine să se gândească la faptul că a fost convocat la presiunile clubului. Nu ştiu dacă la Hermannstadt o să-l vedem pe Manea, cu Poli Iaşi este posibil. 

ADVERTISEMENT

Am discutat cu Manea despre contract (n.r. care expiră în vară). I-am spus că îl dorim în continuare, dar urmează să vedem condiţiile, care este şi dorinţa lui. Vrem să îl sprijinim şi, până la urmă, CFR Cluj este clubul care l-a propulsat la cel mai înalt nivel.

“Manea se simte bine la Cluj, cred că ar vrea să continue. O să discutăm şi cu Deac şi Camora”

Se simte bine şi sper să găsim o înţelegere comună, să prelungim contractul. Ar fi avantajul ambelor părţi, mai ales că CFR a demonstrat că atunci când sunt oferte tentante pentru un jucător, niciodată nu ne-am opus.

ADVERTISEMENT

Manea se simte bine la Cluj, cred că ar vrea să continue. O să discutăm şi cu Deac şi Camora, sunt doi jucători exponenţiali, importanţi pentru clubul nostru, au făcut istorie şi noi ne respectăm jucătorii care au fost de o perioadă atât de îndelungată şi cu care s-au obţinut performanţe”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cristi Balaj, ultimele detalii despre Cristi Manea

ADVERTISEMENT