Life

În ce relații este Nicola cu fostul soț, Mihai Alexandru: ”Nu ne scoatem ochii”

Nicola a mărturisit cum se înțelege cu fostul soț, Mihai Alexandru, care recent a anunțat că se însoară pentru a treia oară. Cei doi au divorțat în urmă cu 17 ani.
13.07.2022 | 14:34
In ce relatii este Nicola cu fostul sot Mihai Alexandru Nu ne scoatem ochii
Cum se înțelege Nicola cu fostul soț, Mihai Alexandru. Cântăreața este divorțată de 17 ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a spus în ce relații este cu fostul partener de viață cu care are doi copii adulți ce îi calcă pe urme. Solista mai are un băiat, Andrei, din primul mariaj, care a făcut-o bunică de fetiță, în urmă cu aproape 6 ani.

Cum se înțelege Nicola cu fostul soț, Mihai Alexandru. Cântăreața este divorțată de 17 ani

Nicola (56 de ani), pe numele său din buletin Nicoleta Alexandru, a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul soț de dragul copiilor. Cei doi vorbesc de fiecare dată când este ceva legat de Maria Antonia sau de Jonathan.

ADVERTISEMENT

„Când este de vorbit despre copii, vorbim. E ok. Nu ne scoatem ochii, nu ne batem, vorbim, suntem politicoși unul cu celălalt. Ne mai apucă câteodată, dar trece.

Sunt discuții despre și pentru copii, care de fapt nu mai sunt copii, sunt adulți și ar trebui să nu mai avem aceste discuții neapărat ca și cum copilul ar fi de trei ani.

ADVERTISEMENT

Gata! E adult! Să se descurce, că e pe picioarele lui!”, a declarat artista într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Nicola și fostul partener de viață, Mihai Alexandru, nu mai colaborează nici din punct de vedere profesional. Cântăreața a luat această decizie la scurt timp după separare, mai ales că aveau gusturi muzicale diferite.

ADVERTISEMENT

Vedeta consideră că nu a fost deloc o ambiție faptul că nu a mai dorit să lucreze cu fostul soț alături de care are doi copii: Maria și Jonathan.

Artista a adorat mereu muzica electronică, iar Mihai Alexandru a iubit rock-ul, dovadă că la un moment dat, în timpul relației, au ajuns la un compromis și au lansat piese pop rock.

ADVERTISEMENT

Nicola, mândră de cei trei copii

Nicola are numai motive de bucurie și este mândră de cei trei copii. Andrei locuiește în Marea Britanie, este pasionat de fotbal și de aproape 6 ani a făcut-o bunică. Tânărul a devenit tatăl unei fetițe care a primit numele Rhea Maria.

Maria Antonia a terminat facultatea şi predă copiilor canto şi pian, iar Jonathan a studiat Conservatorul şi joacă la Opera Comică. În plus, a început să apară în diverse emisiuni TV.

ADVERTISEMENT