Fotbal intern

În „Ștefan cel Mare” s-a instaurat frica după Dinamo – Academica Clinceni 1-3: „Putem retrograda!”

09.04.2021 | 23:58
In Stefan cel Mare sa instaurat frica dupa Dinamo  Academica Clinceni 13 Putem retrograda
ADVERTISEMENT

„Câinii” se tem că Dinamo ar putea retrograda după înfrângerea cu 3-1 împotriva celor de la Academica Clinceni de pe teren propriu și așteaptă cu înfrigurare playout-ul.

Scandal la Dinamo după meciul cu Academica Clinceni, după ce Ricardo Grigore și-a sărbătorit ziua de naștere alături de colegii săi cu lăutari și fără respectarea măsurilor de distanțare socială, iar suporterii lui Dinamo au pus tunurile pe jucătorii lui Gigi Mulțescu.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii au obținut o calificare istorică în playoff, iar Dinamo este pe loc retrogradibil înainte de începutul playout-ului, cu doar două puncte în ultimele zece partide din Casa Pariurilor Liga 1.

Căpitanul Ante Puljic anunță dezastrul la Dinamo: „Dacă arăți așa e posibil să retrogradezi!”

Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic, nu este deloc optimist după înfrângerea cu Academica Clinceni și se teme de ce e mai rău, o retrogradare istorică a trupei din Ștefan cel Mare: „Merităm toate criticile. Adam Nemec ne-a lipsit. Suntem foarte dezamăgiți și chiar nu știu ce să zic. Trebuie să învățăm ceva din aceste meciuri. Nu spun că avem cea mai bună echipă, dar nu avem echipă de retrogradare. Avem doar două puncte în ultimele zece meciuri”, a spus croatul extrem de supărat după cea de-a patra înfrângere consecutivă a „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Dinamo e de părere că nu doar jucătorii sunt de vină pentru situația de la Dinamo și face un apel disperat către coechipierii săi: „Trebuie să mergem înainte. Trebuie să facem orice! Tot ce putem! Mulți dintre cei care credeau în noi și-au pierdut încrederea. Putem retrograda dacă o să jucăm așa în continuare! Dacă arăți așa e posibil să retrogradezi. Ce pot să mai spun?”, a adăugat fundașul central.

În final, Puljic și-a îndreptat toate gândurile către suporterii lui Dinamo, care trec prin momente foarte grele, deși au recurs la gesturi disperate pentru a salva echipa, care e aproape de retrogradare în acest moment. Pe de altă parte, Puljic a părut surprins de petrecerea organizată de Ricardo Grigore și despre care nu știa nimic: „Fanii ce pot să mai spun acum…. Pentru mine e cel mai mare club din România, iar oamenii care iubesc Dinamo sunt foarte dezamăgiți. Eu nu am văzut asta și nu știu despre ce vorbești. Nu am vazut video-ul, trebuie să văd mai întâi”, a fost pus în dificultate fotbalistul care a refuzat să comenteze incidentul.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore, răspuns halucinant după ce a petrecut cu lăutari de ziua lui: „Nu vreau să îmi comentez viața personală!”

Deși căpitanul lui Dinamo nu știa de petrecerea organizată de Richie alături de o parte dintre coechipierii săi, sărbătoritul a oferit un răspuns surprinzător după ce a sfidat toate măsurile de siguranță și producție împotriva COVID-19: „Am văzut și eu și nu vreau să îmi comentez viața personală în spațiul public. Nu vreau să comentez aceste lucruri”, a fost declarația tânărului jucător.

Gheorghe Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, a comentat în termeni extrem de duri incidentul de la ziua lui Ricardo Grigore în care au fost implicați mai mulți jucători ai lui Dinamo cu două zile înainte de meci: „Sunt şi acte de indisiciplină care nu sunt în regulă cu două zile înainte de meci. Eu nu am ştiut şi am aflat după meci. E bine să le analizăm şi să luăm cea mai bună decizie în beneficiul clubului”, a fost declarația „SMURD-ului” care a aflat și el de incident după meci.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a pus și el tunurile pe jucători după petrecerea de la ziua lui Ricardo Grigore și îi atacă în termeni extrem de duri pe fotbaliștii lui Dinamo: „Cum e posibil ca înainte de meci să participi la o petrecere cum a fost cu jucătorii lui Dinamo. Ăștia sunt inconștienți, nu sunt sănătoși la cap. Chiar dacă sunt băieți tineri, dar nu înțeleg ce se întâmplă. Mă refer în primul rând la pandemie, după la Dinamo”, a spus dinamovistul la Digi Sport.

„În momentul de față ne îngrijorează și pe noi locul în clasament. Cel mai important e meciul următor. Aș vrea să nu se repete situația, pentru că doar eu știu prin ce momente am trecut anul trecut. Unii m-au criticat, alții m-au laudat, dar doar eu știu ce am simțit anul trecut” – Ricardo Grigore

ADVERTISEMENT