Sport

„În viața lui nu mai intră!”. Gigi Becali a „interzis” un fotbalist și a anunțat un transfer la FCSB. Video exclusiv

Gigi Becali l-a luat în colimator pe Vali Crețu după meciul cu Sepsi și a anunțat că acesta nu va mai juca la FCSB de acum înainte.
04.04.2023 | 13:22
In viata lui nu mai intra Gigi Becali a interzis un fotbalist si a anuntat un transfer la FCSB Video exclusiv
Gigi Becali a anunțat că Vali Crețu nu va mai juca de acum la FCSB. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat la limită, scor 2-1, meciul din deplasare cu Sepsi și s-a apropiat la numai trei puncte de liderul Farul Constanța. Cu toate că echipa sa a reintrat serios în lupta la titlu, patronul Gigi Becali nu este pe deplin mulțumit.

Gigi Becali i-a dat „interzis” lui Vali Crețu la FCSB: „În viața lui nu mai intră!”

La debutul cipriotului Elias Charalambous pe banca tehnică, FCSB a obținut toate cele trei puncte în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, însă a suferit mult pentru ele. Mai ales în prima parte a jocului, când gazdele au ratat câteva situații foarte mari de a marca.

ADVERTISEMENT

Apărarea „roș-albaștrilor” a avut multe momente de slăbiciune, mai ales pe axul central, Dawa și Tamm arătând încă o dată că nu formează un cuplu sudat, care să te ferească de emoții. Lucru remarcat și de Gigi Becali, a doua zi după meci.

„Sunt foarte mulțumit de antrenor, de rezultat, dar nu de joc. Așa nu luăm campionatul. O echipă bună trebuie să aibă mingea. O echipă care vrea campionatul nu trage de timp când conduce, mă refer la ultimul sfert de oră. Nu se poate așa, o să le zic. Avem valoare, iar Sepsi e echipa de pe ultimul loc. Mingea trebuie să fie la mine. Vreau posesie. 

ADVERTISEMENT

Când vrea Dumnezeu, ne face echipa… Să vedem… Na, ne trebuie fundaș central. Nu ați văzut? Poate un fundaș și un coordonator mai avem nevoie. Șut nu a fost în apele lui și nu a mers echipa. Nu am avut dirijor. Pentru mine, Șut e dirijor”, a declarat Gigi Becali într-o conferință de presă.

Pe lângă Șut, care a părăsit terenul accidentat și le dă ceva emoții emoții oficialilor FCSB în perspectiva derby-ului cu CFR Cluj, Gigi Becali a mai avut un „client” la meciul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

E vorba de Vali Crețu, intrat pe finalul întâlnirii, care a avut o evoluție slabă, comițând câteva erori ce puteau duce la egalare. De aceea, supărat din cale afară, Gigi Becali a anunțat că de acum încolo Crețu nu mai are ce căuta în echipa FCSB-ului.

„Vali Crețu? Ce a făcut el aseară, în viața lui nu mai calcă pe iarbă. El, ce-a făcut aseară, în viața lui nu mai intră! Da? Prostiile pe care le-a făcut el aseară, emoțiile pe care mi le-a dat… La revedere!”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB își permite să fie atât de categoric și datorită faptului că are înlocuitor pe măsură pe postul de fundaș dreapta. Deian Sorescu l-a convins în meciurile de până acum, iar dacă FCSB va câștiga titlul în acest an, Sorescu va fi cumpărat definitiv de la echipa poloneză Rakow.

„E Sorescu acolo acum. Dacă luăm campionatul, o să-l cumpărăm defintiv. Și eu cred că îl vom lua. Când vă spun lucrurile astea, le spun ca să audă și jucătorii”, a încheiat Gigi Becali.


  • 1,62 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „șansă dublă X2” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: