Life

Încă o tragedie lovește familia Iorgulescu. Șeful de la Ligă e în doliu: ”Dumnezeu să o odihnească”

Familia lui Gino Iorgulescu a fost lovită de o nouă tragedie fără margini! Mitică Dragomir este cel care a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.
05.02.2024 | 17:14
Inca o tragedie loveste familia Iorgulescu Seful de la Liga e in doliu Dumnezeu sa o odihneasca
Gino Iorgulescu, lovit de încă o tragedie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gino Iorgulescu, și așa marcat de probleme, a mai primit o tragedie. Mama președintelui Ligii Profesionale de Fotbal s-a stins din viață, iar anunțul a fost făcut chiar de fostul său dușman, Mitică Dragomir.

Încă o tragedie s-a abătut asupra familiei lui Gino Iorgulescu

Familia Iorgulescu, greu încercată după accidentul mortal provocat de Mario în anul 2019, a fost lovită de o nouă tragedie. După ce tânărul în vârstă de 28 de ani a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare, președintele LPF a mai primit, ieri, o veste cruntă.

ADVERTISEMENT

Mama fostului fotbalist s-a stins din viață recent, iar anunțul a fost făcut chiar de Mitică Dragomir, pentru FANATIK, în cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Dragomir. Nu a menționat, însă, care a fost cauza decesului.

În ciuda conflictului care a existat între ei în trecut, Mitică Dragomir a precizat că i-a transmis gândurile sale bune lui Gino Iorgulescu și chiar l-a sunat personal pentru a-i spune „Condoleanțe”.

ADVERTISEMENT

„Apropo, condoleanțe lui Gino Iorgulescu. I-a murit mama. Uite, am caracter încât să-i spun și la televizor, să afle și lumea. Dumnezeu s-o odihnească. I-am dat și mesaj ieri”, a precizat Mitică Dragomir despre tragedia care a lovit familia lui Gino Iorgulescu.

Cine este Gino Iorgulescu

Gino Iorgulescu este un fost fotbalist român, iar din anul 2013 a fost ales președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România. S-a născut pe 15 mai 1956 la Giurgiu, iar de-a lungul timpului s-a făcut remarcat în lumea sportului.

ADVERTISEMENT

A jucat pentru echipa națională a României și o lungă perioadă a făcut parte din echipa Sportul Studențesc. După ce s-a retras din fotbal, a continuat ca antrenor secund al echipei național. A fost secund al lui Mircea Rădulescu și Cornel Dinu, precum președinte al clubului FC Național.

În anul 2019, fiul său, Mario, atunci în vârstă de 24 ani, a provocat un accident mortal în Capitală, în timp se afla la volanul mașinii sale de lux, un Aston Martin. El a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism.

ADVERTISEMENT

Șoferul, tot în vârstă de 24 de ani, și-a pierdut viața. Imediat după tragedie, fiul lui Gino Iorgulescu a fost transportat la un spital din Italia și de atunci nu a mai revenit în țară, nici după condamnarea la închisoare.

Conflictul cu Mitică Dragomir

În 2013, Gino Iorgulescu l-a înlocuit pe Mitică Dragomir la președinția LPF, apoi s-a constituit ca parte civilă într-un proces în care predecesorul său era acuzat de evaziune fiscală, delapidare, complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani, infracțiuni ce ar fi avut drept urmare și diminuarea corelativă a patrimoniului LPF cu suma de aproximativ 2,8 milioane de euro.

Mitică Dragomir a fost găsit, totuși, nevinovat, iar anul trecut a mărturisit pentru FANATIK că l-a iertat pe Gino Iorgulescu. „El s-a constituit parte civilă în fals împotriva mea. Banii nu erau ai Ligii, banii erau ai cluburilor, ca dovadă că și în ziua de azi tot ai cluburilor sunt banii. Și el s-a constituit parte civilă împotriva mea, ca și cum banii ar fi fost ai Ligii. Și dacă dădeai de un judecător care nu se pricepea, mă trimitea la pușcărie nevinovat.

Și el și-a dat seama că a greșit. Bine, eu știu, a fost forțat să facă chestia asta. Nici nu știa el să facă treaba asta pe care a făcut-o, constituire în fals, a fost învățat. Bineînțeles, a scris la dictare. L-am iertat de toate și mă rog la Dumnezeu să-l scape de necazuri”, a declarat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT