ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Încă un scandal de arbitraj în Liga 1! Decizie halucinantă a lui Radu Petrescu

Autor: Traian Terzian | 27.04.2021 | 17:23
Încă un scandal de arbitraj în Liga 1! Decizie halucinantă a lui Radu Petrescu
Arbitrul de centru Radu Petrescu s-a dat în spectacol la meciul Hermannstadt - Gaz Metan, din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1, validând un gol al gazdelor după protestele acestora, iar scandalul a început imediat. Sursă foto: Sport Pictures

Arbitrul de centru Radu Petrescu s-a dat în spectacol la meciul Hermannstadt – Gaz Metan, din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1, validând un gol al gazdelor după protestele acestora, iar scandalul a început imediat.

ADVERTISEMENT

În minutul 31, Petrișor Petrescu a primit o minge în adâncime de la Claudiu Belu-Iordache și a decis să șuteze din voleu de la 25 de metri, învingându-l superb pe portarul Răzvan Pleșca.

Liga 1, zguduită de un nou scandal de arbitraj

Centralul bucureștean a arătat inițial centril terenului, iar jucătorii de la Hermannstadt au început să sărbătorească reușita căpitanului lor, care anterior ratase un penalty.

Dar următoarele decizii ale brigăzii de arbitri au dat startul unui nou scandal în Liga 1. Asistentul Andrei Antonie i-a transmis lui Radu Petrescu că jucătorul de la Hermannstadt se afla în poziție de ofsaid în momentul în care a primit pasa și centralul a decis imediat să anuleze reușita.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Eugen Beza s-au năpustit asupra asistentului pentru a-i cere socoteală, mai ales că nici din reluări nu s-a putu vedea clar dacă Petrișor Petrescu era în afara jocului atunci când a fost lansat de Belu-Iordache.

Teja, eliminat pentru proteste

După câteva minute de parlamentări, Radu Petrescu a luat o hotărâre halucinantă. Centralul a schimbat din nou decizia și a validat golul sibienilor. Apoi au sărit ca arși jucătorii și oficialii celor de la Gaz Metan.

scandal arbitraj Liga 1

ADVERTISEMENT

Protestele medișenilor nu au avut același succes ca cele ale sibienilor și Radu Petrescu a rămas neînduplecat, astfel că scorul a devenit 1-1. Înainte de a relua jocul, centralul i-a acordat cartonașul roșu antrenorul Gazului, Mihai Teja, care a făcut o criză de nervi pe marginea terenului.

scandal arbitraj Liga 1

ADVERTISEMENT

Radu Petrescu nu se află la primul meci în care nu reușește să convingă că ia deciziile cele mai bune. El a mai avut probleme la partidele Chindia – CFR Cluj, Academica Clinceni – FC Botoșani, Astra – Universitatea Craiova și Viitorul – Hermannstadt.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!