Sport

Încă un trofeu pentru Nicolae Stanciu. Ce a declarat căpitanul naționalei despre Euro 2024 și mesajul transmis lui Drăgușin

Nicolae Stanciu a primit trofeul ”Golul Anului 2023”, câştigat în urma votului suporterilor echipei naționale.
16.01.2024 | 20:32
Inca un trofeu pentru Nicolae Stanciu Ce a declarat capitanul nationalei despre Euro 2024 si mesajul transmis lui Dragusin
Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023”. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, căptanul României, a fost marcatorul celui mai frumos gol al anului 2023 în opinia fanilor naționalei. Reușita a avut loc în partida România – Andorra 4-0, disputată pe 15 octombrie 2023, pe Arena Națională.

Nicolae Stanciu, fericit după calificarea la Euro 2024

Căpitanul naționalei Românei a acordat un interviu după primirea trofeului ”Golul Anului 2023” și a dezvăluit ce înseamnă pentru el calificarea la EURO 2024, despre grupa de la turneul final și cum l-a schimbat rolul de tată.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur că reuşita mea a fost votată golul anului, este pentru a treia oară când se întâmplă acest lucru, vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Anul 2023 a fost cel mai bun din carieră datorită acestei calificări. A fost singurul meu obiectiv. Am reuşit o performanţă istorică, nu am pierdut niciun meci. Văd că multă lume iubeşte naţionala şi sper să facem ceva frumos la Euro. Cred că avem o grupă accesibilă.

Mai am timp două-trei zile de relaxare şi îmi petrec timpul cu soţia şi fetele, pentru că apoi iar voi fi departe de ele. Este o responsabilitate să fiu tată, mi-am dorit, iar să fiu căpitan este minunat, este visul fiecărui fotbalist. De când s-au născut fetele am răbdare, sunt calm şi orice vor ele să facă sunt dispus să le ajut şi să le arăt cât de mult sunt iubite şi ce înseamnă pentru mine, a spus Nicolae Stanciu pentru FRF TV.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Nicolae Stanciu a vorbit și despre cel mai mediatizat subiect al fotbalului românesc din ultima perioadă, transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Internaționalul român crede că Drăgușin va avea un parcurs bun în Premier League și poate da un exemplu tinerilor.

”Cred că este extraordinar pentru fotbalul nostru, i-am trimis un mesaj, l-am felicitat, i-am spus să rămână la fel. Sunt convins că va face faţă şi se va impune ca titular la Tottenham. Cred că trebuie să fie un exemplu pentru cei tineri”, a mai decalart Nicolae Stanciu, jucătorul lui Damac FC.

ADVERTISEMENT

Șapte ”tricolori” au o valoare de piață mai mare după calificarea la EURO 2024

FANATIK a analizat cum au evoluat cotele ”tricolorilor” după calificarea la EURO 2024 și, paradoxal, valoarea de piață a majorității tricolorilor a scăzut. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de, doar șapte jucători au ieșit pe plus după preliminariile terminate pe locul 1, în fața Elveției, marea favorită a grupei I, și a principalelor contracandidate, Israel și Kosovo.

Cei șapte sunt: Radu Drăgușin (Tottenham), Florinel Coman, Darius Olaru (ambii de la FCSB), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Horațiu Moldovan (Rapid), Denis Drăguș (Gaziantep) și Cristi Manea (CFR Cluj).

ADVERTISEMENT

România se pregătește pentru Euro 2024. FRF a stabilit amicalele “tricolorilor”

România se pregătește intens pentru Euro 2024. Echipa națională va avea două meciuri de pregătire în primăvară. Pe 22 martie cu Irlanda de Nord, pe Arena Națională din București. Și pe 24 martie cu reprezentativa Columbiei, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.

În afară de aceste două dueluri, FRF a stabilit și amicalele “tricolorilor” care vor avea loc înaintea Campionatului European din Germania. Astfel că la începutul verii, elevii lui Edi Iordănescu se vor mai duela cu Bulgaria pe 4 iunie și cu Liechtenstein pe 8 iunie. Cele două teste vor avea loc pe stadionul Steaua din București.

 

ADVERTISEMENT