News

Incendiu într-un club de noapte soldat cu 13 morți și 40 de răniți. Tragedia a avut loc în Thailanda. Video

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de joi spre vineri într-un club de noapte din Thailanda. Evenimentul s-a soldat cu 13 morți și 40 de răniți.
05.08.2022 | 08:43
Incendiu intrun club de noapte soldat cu 13 morti si 40 de raniti Tragedia a avut loc in Thailanda Video
Tragedie într-un club de noapte din Thailanda. 13 persoane au murit în urma unui incendiu. Sursa foto: PattayaMail.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tragedie similară celei din clubul Colectiv a avut loc noaptea trecută în Thailanda. Zeci de tineri au murit sau au fost răniți în urma unui puternic incendiu izbucnit într-un club de noapte.

Tragedie într-un club de noapte din Thailanda. 13 persoane au murit în urma unui incendiu

Din primele informații oferite de presa locală, la baza incendiului de la clubul Mountain B din districtul Sattahip, aproape de orașul turistic Pattaya, a stat o explozie.

ADVERTISEMENT

Mașinile de pompieri au ajuns la locația cuprinsă de flăcări în jurul orei locale 1.25. Un martor ocular a spus că a auzit o explozie în apropierea cabinei în care se afla DJ-ul.

Imediat, clubul a fost cuprins de flăcări uriașe. Panica s-a instalat rapid printre oamenii aflați înăuntru. Aceștia s-au îndreptat în număr mare spre ieșire.

ADVERTISEMENT

Pereții interiori și decorațiunile pub-ului au fost realizați cu materiale inflamabile. În momentul incendiului, aceste materiale au căzut precum niște mingi de foc peste oameni. Întreaga clădire a devenit un adevărat infern, scrie publicația PattayaMail.

În panica lor de a ieși cât mai repede din clădirea incendiată, oamenii s-au blocat la singura ieșire. Mulți dintre ei au rămas prinși în pragul extrem de îngust. Unii s-au sufocați și au fost găsiți arși de vii. Pompierii au găsit și cadavre aflate în toalete.

ADVERTISEMENT

Timp de peste două ore, pompierii s-au luptat cu flăcările. Rapoartele autorităților au anunțat că 13 persoane, dintre care 4 femei și 9 bărbați, au murit în incendiu, în timp ce 40 au fost rănite și au fost transportate de urgență la Spitalul Queen Sirikit din apropiere.

Cauza producerii incendiului din club, încă necunoscută

Până la această oră, cauza exactă a producerii incendiului nu a fost stabilită de anchetatori. Autoritățile mai spun că toate victimele sunt cetățenii thailandezi.

ADVERTISEMENT

Un alt incendiu grav care a afectat un club din Thailanda a avut loc urmă cu 13 ani. Chiar în noaptea de Revelion, în timpul numărătorii inverse de trecere în Noul An, clubul Santika din Bangkok a luat foc. Au murit atunci 66 de persoane. Alte peste 200 au fost rănite.

ADVERTISEMENT