Fotbal intern

Începe curățenia de vară la UTA Arad. Nou-promovata renunță la șase jucători

09.08.2020 | 15:56
Incepe curatenia de vara la UTA Arad Noupromovata renunta la sase jucatori
ADVERTISEMENT

UTA Arad va face modificări la nivelul lotului de jucători după ce a reușit să promoveze în Liga 1. Arădenii au emis un comunicat de presă prin care anunță că se despart de șase fotbaliști.

Înțelegerile lor nu vor mai fi prelungite pentru stagiunea 2020-2021, deci ei vor rămâne liberi de contract. ”Vom merge pe drumuri separate, dar aportul lor la superba performanță reușită în această vară rămâne pentru totdeauna consemnat în povestea UTA-ei. Contractele lui Cristian Pușcaș, Soufiane Jebari, Bogdan Stancu, Radu Crișan, Andrei Rus și Alexandru Ciucur cu UTA nu vor fi prelungite pentru sezonul 2020-2021.

ADVERTISEMENT

Pentru toată perioada petrecută alături de noi și – mai ales – pentru contribuția la promovare, le mulțumim! Mult succes în pașii următori ai carierelor tuturor!”, este scris în comunicatul transmis de UTA.

Doi foști jucători de Liga 1 au semnat cu UTA

Ioan Hora și Neluț Roșu s-au transferat la echipa din Arad. Fostul vârf de la FCSB și Gaz Metan Mediaș este bucuros că va reveni la UTA. El a mai jucat pentru această echipă între 2005 și 2008 și are obiective mărețe cu echipa care a promovat.

ADVERTISEMENT

”Am așteptat cu sufletul la gură să obțină promovarea, am tremurat pur și simplu în ultimele trei etape. Am acceptat această provocare cu sufletul în primul rând. Chiar îmi doresc să ducem această bătălie la limita play-off-ului.

La Arad mă simt ca acasă, aici am debutat în fotbalul mare. Un sezon bun pentru mine va însemna accederea cu UTA în play-off”, a spus Ioan Hora, la prezentarea oficială la echipa din Arad.

ADVERTISEMENT

”Este un pas important în cariera mea”

Neluț Roșu este un mijlocaș central de 27 de ani. El a câștigat campionatul cu echipa lui Gică Hagi în 2017. Roșu a semnat cu echipa din Arad datorită proiectului ambițios al formației. Își dorește să ajungă până în play-off cu UTA.

”Mă bucur că am ajuns la UTA, este un pas important în cariera mea. Mi-a plăcut proiectul celor de aici. Sper să facem o figură frumoasă, să începem bine campionatul. Obiectivul nostru este play-off-ul. Vrem să ducem UTA acolo unde îi este locul”, a declarat Neluț Roșu.

ADVERTISEMENT

Pe lângă echipa din Arad, a mai promovat direct în prima ligă și FC Argeș. CS Mioveni ar putea evolua și ea în primul eșalon dacă va trece la baraj de Chindia Târgoviște. Turul barajului se va juca duminică, de la ora 20:30, iar returul miercuri, de la 18:30.

ADVERTISEMENT
Tags: