Life

Început de an școlar cu peripeții pentru Adda. Ce s-a întâmplat în timp ce era cu fiul său în mașină: „Dumnezeu ne iubește”

Începutul de an școlar a fost unul cu peripeții pentru Adda și Cătălin Rizea. Ce s-a întâmplat cu mașina lor în drum spre festivitate?
11.09.2023 | 18:11
Inceput de an scolar cu peripetii pentru Adda Ce sa intamplat in timp ce era cu fiul sau in masina Dumnezeu ne iubeste
Ce a pățit Adda în timp ce își conducea copilul la festivitatea de început de an școlar. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce în ultimele zile Adda a purtat discuții multiple pe rețelele sociale cu oamenii care au certat-o pentru că alege să-și duce băiatul la școală cu mașina, s-a confruntat cu problemă chiar în drum spre festivitate. Mesajul transmis de artistă.

Adda, probleme cu mașina chiar în timp ce-și ducea copilul la festivitatea de început de an școlar

Adda este una dintre vedetele de la noi care a învățat să-și susțină punctul de vedere în fața celor care o critică, chiar dacă acest lucru îi face probleme, mai ales după valul de hate cu care s-a confruntat după ce a apărut în emisiunea Asia Express.

ADVERTISEMENT

Astfel că, în ultimele zile, pe paginile sale de Facebook și Instagram a oferit câteva răspunsuri pentru oamenii care au criticat-o pentru că îl duce pe fiul său la școală cu mașina. Vedeta care a cheltuit o avere pe analize înainte de afla că suferă de Lyme a făcut mai multe glume.

A afirmat că renunță la mașină și își ia cal, tronită, ba chiar că va zbura pe mătură de acum, dar Adda nu avea habar ce avea să urmeze chiar în prima zi de școală. În timp ce ea și Cătălin Rizea îl conduceau la festivitate pe Alex, autoturismul s-a stricat.

ADVERTISEMENT

Astfel că, artista a fost pe punctul de a întârzia la ceremonie. Totuși, Adda se poate considera norocoasă, căci a rămas în pană chiar în fața porții unor oameni care se ocupă de tractări auto, astfel că problema s-a rezolvat în timp util.

„Atâta ne-ați frecat la cap cu mașina, cu școala, că ni s-a stricat mașina, efectiv, acum 5 minute. Nu se mai accelera. Dar Dumnezeu ne iubește, pentru că, ce credeți, ni s-a stricat mașina fix lângă o curte. Nu știu ce-i aici exact.

ADVERTISEMENT

Dar oamenii se ocupă cu tractări, deci am rezolvat problema în 3 minute. Prima zi de școală! Iuhu! Asta e, lasă mama! Totul se rezolvă în viață”, a povestit Adda pe Instagram, unde a postat și un clip video cu momentul în care mașina ei era urcată pe platformă.

Ce scria artista în urmă cu o zi pe Internet

Totul s-a terminat cu bine, iar Adda, Cătălin Rizea și Alex au ajuns cu bine la școală. De acolo, cântăreața a făcut mai multe poze alături de fiul său. Ulterior, a împărtășit imaginile cu publicul și i-a transmis un mesaj băiețelului său. „Clasa intai! Mult succes, Alex! Te iubim!”, a scris Adda pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Coincidența face ca în urmă cu doar o zi, Adda să se fotografieze pe o mătură, alături de fiul ei, și să afirme că și-a gpsit nou mijloc de transport. „Gata! Am vândut mașina! Ne-am luat matură electrică. Nu poluează, nu aglomerează. Scăpăm de trafic! Este 60 de lei, are perișori moi.

Asta înseamnă că nici nu simți aterizarea. Doar ușor se dezechilibrează. Dar am vorbit cu directoarea școlii și mi-a spus că pista de aterizare pentru maturi, de pe acoperiș, e destul de lată și e safe, chiar dacă bate vântul.

Când plouă sau ninge, mi-a zis că este un celofan special. Se găsește la orice supermarket. Matura această chiar mi-a salvat diminețile. O recomand din tot sufletul! Succes tuturor in noul an școlar”, glumea Adda pe internet.

ADVERTISEMENT