Life

Închisoare cu executare pentru patronul care vindea faimoșii burgeri cu foiță de aur. Ce faptă ilegală a comis afaceristul din Cluj

Patronul faimosului restaurant din Cluj care are în meniu preparate în foiță de aur a primit cinci ani de închisoare cu executare. Fapta care îl trimite în spatele gratiilor.
17.02.2024 | 00:14
Inchisoare cu executare pentru patronul care vindea faimosii burgeri cu foita de aur Ce fapta ilegala a comis afaceristul din Cluj
Avram Marius Gal, faimos datorită preparatelor în foiță de aur a primit cinci ani de închisoare. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, în spațiul online a devenit viral un preparat care i-a lăsat mască pe mulți români. Un restaurant din Cluj a pus în meniu, la dispoziția tuturor clienților, un burger cu foiță de aur. Acum, patronul restaurantului a fost condamnat la închisoare cu executare.

Decizia primită de patronul din Cluj nu este definitivă

Nu este persoană care să nu fi auzit sau care să nu fi văzut faimosul burger cu foiță de aur pe internet. Gândit pentru cei cu gusturi fine, preparatul a atras imediat atenția pofticioșilor, dar și a vedetelor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, de data asta, restaurantul din Cluj a atras atenția tuturor, dar nu într-un mod pozitiv. Patronul locației, Avram Marius Gal a fost condamnat la închisoare cu executare de către Tribunalul București.

Avram Marius Gal a primit cinci ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență. Din dosarul ajuns pe masa Tribunalului București reiese că acesta a profitat de statutul de consilier parlamentar pe care îl avea pentru a facilita obținerea unor măști împotriva Covid-19.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Gal a promis unui om de afaceri că se va folosi de influența lui pentru a-l ajuta să cumpere echipamente medicale. Acum, pentru fapta sa, patronul restaurantului din Cluj și-a primit pedeapsa.

Potrivit DNA, în anul 2020, Avram Marius Gal s-ar fi folosit de poziția sa politică și a cerut aproximativ 600.000 de lei de la patronul unei firme. Totul s-ar fi concretizat sub forma unui contract privind achiziția de echipamente împotriva Covid-19.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cei cinci ani cu executare, Avram Marius Gal s-a trezit și cu sechestru pe avere. DNA a dispus menținerea acestui sechestru până când va fi recuperată suma de 440.940 lei, potrivit agerpres.ro.

Meniul restaurantului lui Avram Marius Gal nu este pentru toate buzunarele

Avram Marius Gal a devenit cunoscut în mediul online după ce s-a lăudat cu faimoasele preparate cu foiță de aur. La restaurantul lui din Cluj sunt serviți atât burgeri, cât și mici cu detalii menite să atragă atenția clienților.

ADVERTISEMENT

Prețul preparatelor sofisticate este unul pe măsură și nu este de mirare că nu oricine își permite să mănânce aici. Burgerul în foiță de aur costă 250 de lei, iar cei care vor să guste din platoul cu de toate, trebuie să scoată din buzunar 1200 de lei.

Întregul meniul al restaurantului este recunoscut datorită prețurilor exagerate. Tot aici, cei cu dare de mână pot servi faimosul platou cu vită suflată în aur al cărei preț este de 6.000 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: