News

Incident grav în Pitești. Angajatele unui magazin cunoscut, intoxicate cu monoxid de carbon

Angajatele unui magazin, intoxicate cu monoxid de carbon. Trei femei au fost transportate, de urgență, la spitalul din Pitești.
23.12.2023 | 18:02
Incident grav in Pitesti Angajatele unui magazin cunoscut intoxicate cu monoxid de carbon
Angajatele unui magazin, intoxicate cu monoxid de carbon. Foto Info Trafic Pitești
ADVERTISEMENT

Incident grav în municipiul Pitești, acolo unde angajatele unui magazin au fost intoxicate cu monoxid de carbon. Totul s-a petrecut la primele ore ale dimineții de sâmbătă, într-un magazin din cartierul Prundu.

Angajatele unui magazin au fost intoxicate cu monoxid de carbon

Ajunse la serviciu, trei femei din Pitești au început să se simtă rău, așa că au sunat urgent la 112. La fața locului au ajuns trei echipaje SMURD, o autospecială de intervenţie şi o autospecială CBRN.

ADVERTISEMENT

Bănuind că starea de rău a femeilor ar putea fi influențată de posibile scurgeri de gaz, echipajul CBRN a efectuat verificări specifice. Astfel, s-a constatat că existau valori crescute de monoxid de carbon.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, recent, ar fi fost făcute anumite lucrări la centrala termică. „Pompierii au procedat la ventilarea locației”, a informat ISU Argeș.

ADVERTISEMENT

Cele trei angajate au fost preluate în stare de conștiență de echipajele medicale. Femeile au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Pitești, pentru a fi supuse investigațiilor medicale. Conform presei locale, incidentul s-a petrecut la magazinul Total Casa de pe bulevardul Petrochimiștilor.

Bărbat din Argeș, mort într-un incendiu

Nu a fost singurul incident grav la care au fost solicitați să intervină, sâmbătă, reprezentanții ISU Argeș. O casă a luat foc în localitatea Stâlpeni, iar un om a fost găsit mort în interiorul imobilului.

ADVERTISEMENT

Întreaga locuință a fost cuprinsă de flăcări, având în componența zidăriei material lemnos. Totodată, tavernele casei s-au prăbușit, iar sub dărâmături a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat de 59 de ani.

Ulterior, polițiștii argeșeni au venit cu lămuriri în acest caz, precizând că victima, locatar al imobilului, era imobilizat la pat. Din nefericire, bărbatul a murit fără să se poate salva. „După stingere, un bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, locatar al imobilului (cu probleme medicale – imobilizat la pat) a fost găsit decedat.

ADVERTISEMENT

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cercetările fiind preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung”, informează IPJ Argeș.

 

ADVERTISEMENT