Life

Incident în emisiunea lui Cătălin Măruță. O invitată i-a spart geamul: „Îmi și place de ea”

O actriță angajată la Opera Comică Pentru Copii din București a spart un geam atunci când a intrat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Cum a reacționat prezentatorul?
05.04.2022 | 17:02
Incident in emisiunea lui Catalin Maruta O invitata ia spart geamul Imi si place de ea
O invitată a spart geamul în emisiunea lui Cătălin Măruță. Foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță i-a avut invitați în emisiune pe o parte din artiștii Operei Comice Pentru Copii. Trupa School of Rock pune în scenă unul dintre cele mai frumoase spectacole musical din România, după spusele moderatorului. Echipa l-a uimit și de această dată cu prestația sa, însă a avut loc și un incident în timpul ediției difuzate marți, 5 aprilie.

Un incident a avut loc, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță. O invitată a spart un geam

Una dintre actrițele Operei Comice a vrut să aibă o intrare dramatică în platoul emisiunii, totuși a închis ușa cu atât de multă putere încât a spart un geam.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a adus lui Cătălin Măruță o diplomă de onoare, care să ateste faptul că este cel mai mare fan al musicalului School of Rock.

Laura Gabriela Oana interpretează în cadrul scenetei rolul Doamnei Sheinkopf. Artista a fost aleasă din cei 300 de oameni care au participat la casting. Prezentatorul de la Pro TV i-a mărturisit că nu înțelege cum a reușit să spargă geamul.

ADVERTISEMENT

„A intrat doamna profesoară. Mamă, a și spart geamul, îmi și place de ea (…) Oameni buni, vreau să vă spun că noi, aici la emisiune, trântim ușa de câte ori se poate. Băi, nene, a venit profesoara, a trântit-o….

Să știți că eu mai trântesc ușa, dar, copii, aveți o profesoară forță. De câte ori am trântit eu ușa asta, nu s-a spart nici măcar o dată”, a declarat Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Jador a căzut cu scaunul în emisiunea lui Cătălin Măruță

Nu este singurul incident care a avut loc în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ținând cont că aceasta se difuzează în direct, în fiecare zi, evenimentele neprevăzute pot apărea la orice pas.

Recent, Jador a căzut cu scaunul în timpul show-ului. Cântărețul a fost invitat pentru a-i face o surpriză bunicii Gherghina. 

ADVERTISEMENT

„Să consumați urzici, ca să nu vă scârțâie balamalele mai târziu”, a spus bunica Gherghina, moment care l-a făcut pe Jador să râdă atât de tare, încât a căzut de pe scaun. 

 

ADVERTISEMENT