ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Incidente grave la CSA Steaua – ACS Rapid 10-0 în Liga 4! Jandarmii au intrat pe teren în timp ce steliştii aruncau cu torţe şi petarde + meciul a fost întrerupt 7 minute. VIDEO

Autor: Andrei Șchiopu | 12.10.2019 | 17:02
Incidente grave la CSA Steaua - ACS Rapid 10-0 în Liga 4! Jandarmii au intrat pe teren în timp ce steliştii aruncau cu torţe şi petarde + meciul a fost întrerupt 7 minute. VIDEO
Incidente grave la CSA Steaua - ACS Rapid în Liga 4! Jandarmii au intrat pe teren în timp ce steliştii aruncau cu torţe şi petarde. Sursă foto: captură youtube, canal: SteauaTV

Partida dintre CSA Steaua și ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului se joacă în etapa 9 din Liga a IV-a. Meciul nu a fost lipsit de incidente și fanii steliști au aruncat cu torțe în teren în minutele 10 și minutele 13, iar în minutul 22 al confruntării, jandarmii au intrat pe teren pentru a potoli spiritele.

ADVERTISEMENT

UPDATE 12 octombrie, ora 17:00 / CSA Steaua s-a impus cu 10-0 în fața lui ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului și a urcat pe prima poziție din clasament cu 9 victorii din tot atâtea partide. Steliștii sunt la egalitate de puncte cu Bucharest United, dar au un golaveraj mai bun cu 67 de goluri marcate și doar unul primit.


Tensiuni la CSA Steaua – ACS Rapid

Partida dintre CSA Steaua și ACS Rapid se joacă pe stadionul de la Berceni, iar la sfârșitul primei reprize, echipa pregătită de Daniel Oprița conduce cu scorul de 5-0. În minutul 10 al partidei, s-a creat o busculadă între jucători, după ce un fotbalist de la Rapid a aruncat o petradă spre fanii steliști, petardă care a fost aruncată inițial înspre el. Fanii lui CSA Steaua au aruncat cu mai multe obiecte pirotehnice în teren.

În minutul 22, jandarmii au intervenit pe teren pentru a potoli ambele tabere, iar partida a fost prelungită cu 7 minute. Pentru steliști au înscris Florin Răsdan (32, 37), Rareș Enceanu (41) și Andrei Antohi (43, 45).

ADVERTISEMENT

Partidă simplă pentru steliști

Chiar dacă poartă numele de Rapid, ACS nu este la nivelul formației din Casa Pariurilor Liga 2, iar CSA Steaua are mai mulți fotbaliști cu multe meciuri în prima ligă și nu vor să mai rateze încă o dată prezența în Liga a III-a, mai ales după dezastrul din sezonul trecut în meciul cu Carmen București, formație care nu a promovat în al treilea eșalon, după ce a fost eliminată în play-off de Mostiștea Ulmu.

Busculadă între fotbaliștii de la Steaua și ACS Rapid. Sursă foto: captură Youtube Steaua TV
Busculadă între fotbaliștii de la Steaua și ACS Rapid. Sursă foto: captură Youtube Steaua TV

Echipa de start a lui CSA Steaua: 22. Horia IANCU – 20. Marian NEAGU, 5. Sergiu BACTĂR, 89. Ovidiu MORARIU, 13. Adrian ILIE – 8. Andrei NEAGOE, 30. Liviu BĂJENARU, 10. Rareş ENCEANU – 7. Florin RĂSDAN, 31. Robert ELEK, 11. Andrei ANTOHI.

Rezerve: 1. Meilă, 4. Neaga, 9. Niculae, 17. Mihai, 99. Niţu, 16. Ban, 47. Robu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!