News

Incidente în Tulcea! Un individ a anunţat că este înarmat şi a luat patru ostatici. Video

30.04.2020 | 17:03
Incidente in Tulcea Un individ a anuntat ca este inarmat si a luat patru ostatici Video
ADVERTISEMENT

A fost o dimineaţă tensionată în Tulcea. Un individ a sunat la 112 şi a anunţat că este înarmat şi a luat patru ostatici în clădirea teatrului Jean Bart. Imediat după, individul a spus că vrea să negocieze predarea lor.

Un individ a anunţat că este înarmat şi a luat patru ostatici

Forţele de ordine au mers cu zecile la faţa locului. Autorităţile au trimis şi un negociator. Totul s-a petrecut dimineaţa, în jurul orei 08:30.

ADVERTISEMENT

Poliţişti şi jandarmi înarmaţi s-au pregătit să descindă în clădirea teatrului, iar alţii au fost postaţi pe acoperiş pentru a coborî în rapel. Întreaga operaţiune a fost filmată de un localnic.

VEZI VIDEO: 

Autorităţile nu au anunţat dacă este o glumă sau a fost un incident serios!

Apelul a venit de la sediul Poliţiei Tulcea. Un bărbat a anunţat că se află în sediul teatrului, este înarmat şi a luat mai mulţi ostatici. Cel mai probabil, individul a urmărit desfăşurarea de forţe pentru că la sosirea echipajelor a sunat din nou şi a cerut oprirea acţiunii.

ADVERTISEMENT

Mascaţii au decis să intre în clădire, fiind pregătiţi chiar să folosească armamentul din dotare.

Pe imagini, se observă că trupele speciale ies cu patru persoane: doi bărbaţi încătuşaţi şi două femei. Aceasta este procedura standard în astfel de intervenţii, pentru că nu se ştie cine este cel care a făcut apelul.

ADVERTISEMENT

Despre cei patru se cunoaşte faptul că sunt angajaţi ai teatrului, însă informaţii oficiale nu se cunosc despre cele întâmplate.

Autorităţile nu au anunţat dacă a fost o glumă stupidă sau o ameninţarea serioasă. Însă, în următoarele ore, autorităţile sunt aşteptate să facă lumină în acest caz şi să dea detalii despre acest incident.

ADVERTISEMENT