Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Incidentul lui Vivi Răchită cu fanii CSA Steaua: „Persona non-grata!”

Valeriu Răchită a povestit un incident cu fanii de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, în urma căruia a fost declarat persona non-grata de suporterii Petrolului Ploiești.
04.10.2023 | 09:24
Incidentul lui Vivi Rachita cu fanii CSA Steaua Persona nongrata
Incidentul lui Vivi Răchită cu fanii CSA Steaua. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a povestit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a participat la un meci demonstrativ, de celebrare a CSA Steaua, iar la finalul partidei fanii CSA Steaua au început să înjure Petrolul Ploiești.

Incidentul lui Vivi Răchită cu fanii CSA Steaua

Valeriu Răchită a povestit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI incidentul pe care l-a avut cu fanii CSA Steaua, la finalul unui meci demonstrativ.

ADVERTISEMENT

„Răchită are câștigate campionate câți ani au ei de existență. Vă spun eu că dacă Răchită merge acolo pe stadion, îl înjură”, a spus Gigi Mustață, după care Vivi Răchită a intervenit.

„Am fost anul trecut la stadion, a fost acel meci în care au jucat legendele Stelei și am avut un incident cu cei de la Peluza Sud. M-am dus la finalul meciului să îi salut și au cântat-o pe aia cu ’Nu contează scorul, nu știu cum lui Petrolul’. Eu le-am bătut obrazul și am plecat de-acolo”, a spus Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

„Am fost făcut persoana non-grata la Ploiești!”

„Știi ce am pățit când am ajuns la Ploiești? Am fost declarat persona non-grata de către Peluza 1 Ilie Oană. Că ce am căutat eu îmbrăcat în tricoul Stelei.

Bineînțeles că le-am răspuns și lor, că nu mă pun pe mine să fac ce vor ei. Doar pentru că am mers la un meci de aniversare a unui club la care am jucat timp de șapte ani”, a continuat Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

„Am spus mereu, din punct de vedere sportiv FCSB e adevărata Steaua, pentru că eu am jucat la toate cele trei Stele. Eu nu îmi aduc aminte ca această echipă să se fi retras din campionat.

Că s-a schimbat ceva, nu știu, dar nu am cum să nu spun adevărul”, a mai spus Valeriu Răchită, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

INCIDENTUL lui Vivi Rachita cu FANII CSA Steaua | “Persoana NON-GRATA!”

ADVERTISEMENT
Tags: