Sport

Incredibil unde a ajuns să joace Adrian Petre, fotbalistul pe care FCSB plătea 800.000 de euro! Cota sa s-a prăbușit dramatic

Adrian Petre are doar 25 de ani, dar în ultimii 4 ani cota sa a luat-o serios la vale. Dacă în 2020 era cumpărat de FCSB cu 800.000 de euro de la Esbjerg, azi a semnat cu locul 17 din Liga 2.
09.02.2024 | 17:09
Incredibil unde a ajuns sa joace Adrian Petre fotbalistul pe care FCSB platea 800000 de euro Cota sa sa prabusit dramatic
Incredibil unde a ajuns să joace Adrian Petre, fotbalistul pe care FCSB a plătit 800.000 de euro!
ADVERTISEMENT

Incredibil unde a ajuns să joace Adrian Petre! Atacantul a fost prezentat astăzi la CS Tunari, locul 17 în Liga 2, echipă care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Atacantul a jucat ultima dată în Superliga pentru Hermannstadt, dar n-a prins decât 144 de minute.

Incredibil unde a ajuns să joace Adi Petre, fotbalistul pe care FCSB a plătit 800.000 de euro!

„Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor și să aibă cât mai multe performanțe în tricoul nostru!”, a fost mesajul clubului din Ilfov pentru Adrian Petre.

ADVERTISEMENT

CS Tunari ocupă locul 17 în Liga 2, cu 12 puncte după 15 meciuri. Sub ilfoveni se mai află Unirea Dej (10 puncte), Alexandria (8 puncte) și Progresul Spartac care a strâns un singur punct.

Cariera lui Adrian Petre s-a prăbușit după ce a semnat cu FCSB!

Adrian Petre s-a întors în România în februarie 2020 și a semnat cu FCSB, după ce în ultimele trei sezoane avea să marcheze 29 de goluri în 82 de meciuri pentru danezii de la Esbjerg.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali avea să plătească în schimbul atacantului, care la vremea respectivă abia împlinise 22 de ani, suma de 800.000 de euro. Chiar dacă atunci declara că-și dorește titlul cu FCSB, Petre n-a convins, iar 8 luni mai târziu avea să fie împrumutat la italienii de la Cosenza.

Nici în Italia n-a rupt gura târgului, iar în februarie 2021 i-a fost reziliat contractul cu FCSB. UTA a profitat de ocazie și l-a transferat gratis, dar nici aici n-a făcut mare lucru și a fost lăsat să plece tot liber de contract 5 luni mai târziu la Farul lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre, fără rezultate pe oriunde a jucat după aventura FCSB!

Deși e recunoscut pentru revigorarea fotbaliștilor ieșiți din circuit, Gică Hagi n-a reușit să-l readucă la un nivel înalt pe Adrian Petre. După un an l-a lăsat să plece gratis în Grecia, la APO Levadiakos.

Grecii s-au convins și ei rapid de Petre, iar după alte 6 luni românul a fost lăsat liber de contract. Și a stat așa 5 luni până când cei de la Hermannstadt i-au propus un contract, în iulie 2023. Din păcate pentru Petre, nici la sibieni n-a avut evoluții prea bune, iar acum a semnat cu CS Tunari.

ADVERTISEMENT
  • 63 de meciuri a jucat Adrian Petre în Superliga, reușind doar 12 goluri

„Am aşteptări foarte mari pentru că e cea mai bună echipă din România şi sunt fericit că am reuşit să ajung aici! Îmi doresc să câştigăm titlul. Ăsta este primul obiectiv al meu. Sper să pot să ajut echipa.

Da, sunt gata pentru critici (n.r. din partea lui Gigi Becali)! Sunt pregătit. Sunt destul de matur, am ajuns la o maturitate care îmi permite uşor să trec peste aceste lucruri. Eu sunt aici să joc fotbal, să o fac cât mai bine. Cred că sunt bun la ceea ce fac, aşa că nu am nicio problemă”, spunea Adrian Petre când a semnat cu FCSB în anul 2020.

Adrian Petre face parte din generația U21 care a jucat semifinala cu Germania la EURO 2019. Atacantul chiar a prins 3 minute în acel eșec al „tricolorilor” mici, scor 2-4.

ADVERTISEMENT
Tags: