News

Indicatoarele de pe autostrada Arad-Nădlac, un adevărat mister pentru șoferi. Până și polițiștii fac haz de necaz

O serie de indicatoare de pe autostrada Arad-Nădlac e principalul motiv de glume printre șoferii și polițiștii de pe rețelele sociale.
27.11.2022 | 12:27
Indicatoarele de pe autostrada AradNadlac un adevarat mister pentru soferi Pana si politistii fac haz de necaz
Autostrada Arad Nădlac, glumă printre internauț. Foto: Tik Tok
ADVERTISEMENT

”Misterul” indicatoarelor de pe autostrada Arad-Nădlac e cauzat de panourile informative amplasate pe marginea autostrăzii, care arată mai degrabă ca niște piese de puzzle.

Indicatoarele misterioase de pe autostrada Arad-Nădlac

Șoferii fac glume pe seama lor în mediul online, iar în discuții au intrat chiar polițiștii. Oamenii nu sunt familiarizați cu șoseaua de mare viteză Arad-Nădlac și sunt puși deseori în dificultate, fără să știe care sunt ieșirile de pe autostradă și, mai important, unde duc aceste ieșiri.

ADVERTISEMENT

Neregulile respective sunt subiect de glumă chiar și printre polițiști, care ajung să posteze clipuri ”informative” pe Tik Tok, conform Antena 3.

“Lipseau jumătăți de panou. În urma aplicării sancțiunii, am văzut că au început să se reabiliteze, dar încă sunt bucăți care lipsesc și sunt de luni de zile demontate. Sunt lipsă, distruse, și sunt un real pericol”, transmite un angajat al Poliției Rutiere.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi au sesizat în nenumărate rânduri Direcţia Regională de Drumuri Timişoara, care spun că problema se va rezolva. cu toate acestea, măsuri concrete nu au fost luate de perioade foarte lungi de timp, iar internauții sunt sceptici că situația se va schimba în bine.

Între timp, chiar dacă nu înțeleg prea bine semnele de pe margine, unii șoferi nu au nicio problemă în a se plimba cu peste 250 de kilometri pe oră.

ADVERTISEMENT

Este cazul unui tânăr în vârstă de 25 de ani care a fost prins zilele trecute pe Autostrada A1 cu viteza amețitoare de 270 de kilometri pe oră.

”În cadrul activităților desfășurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad – Nădlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h).

ADVERTISEMENT

Conducătorul autoturismului, un arădean de 25 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 120 zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

 

ADVERTISEMENT