Life

Indila, de negăsit. Cântăreața renumită pentru melodia Dernière Danse a dispărut fără urmă

10.10.2020 | 17:54
Indila de negasit Cantareata renumita pentru melodia Derniere Danse a disparut fara urma
Indila, de negăsit. Cântăreața renumită pentru melodia Dernière Danse a dispărut fără urmă. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Indila, cântăreața de origine franceză cunoscută pentru hit-ul „Dernière Danse” auzit la toate posturile de radio în urmă cu 7 ani, a dispărut din mediul online spre disperarea fanilor. Artista, pe numele real Adila Sedraïa, nu a mai oferit amănunte despre viața sa de foarte mult timp.

Cântăreața s-a retras din lumina reflectoarelor, dar și de la concerte și spectacole. Indila cucerea topurile muzicale în anul 2013, însă acum nimeni nu mai știe nimic de ea. Nu este prima oară când compozitoarea ”dispare”, în trecut stând departe de scenă patru ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta a intrat într-un con de umbră, ultima postare de pe rețelele de socializare fiind făcută în urmă cu un an când a și lansat melodia „Parle à ta tête”. Piesa a strâns în momentul de față peste 7 milioane de vizualizări pe contul de Youtube.

Indila, dispărută fără urmă din mediul online. Unde se ascunde artista

La vremea respectivă Indila anunța o revenire spectaculoasă, după ce timp de patru ani a stat ascunsă de ochii curioșilor. Starul internațional în vârstă de 36 de ani regreta timpul petrecut departe de fani și promitea să revină în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

Patru ani de tăcere… Îmi cer iertare celor cărora această perioadă li s-a părut o eternitate. Mă întorc înapoi în trenul visătorilor. Bine ați venit la bord!”, scria Indila pe Instagram în urmă cu un an, în dreptul videoclipului pentru „Parle à ta tête”.

Ce-i drept cântăreața nu are foarte multe postări pe rețelele de socializare, semn că îi place să fie discretă legat de viața sa personală. Spre exemplu, pe contul de Instagram artista are încărcate două imagini și două filmări, fiind urmărită de peste 85.000 de oameni.

ADVERTISEMENT

Așadar, Indila nu și-a respectat promisiunea făcută în urmă cu un an și a dispărut din nou. Nu se știe motivul pentru care cântăreața franceză a luat decizia de a sta departe de muzică, însă fanii sunt de-a dreptul îngrijorați pentru lunga sa absență.

Cântăreața a luat cu asalt topurile muzicale din anul 2013, iar primul ei album denumit „Mini World” a obținut un disc de platină la doar o săptămână de la lansare. Mai exact, acesta s-a vândut în 40.000 de exemplare, Indila fiind extrem de apreciată pentru muzica sa.

ADVERTISEMENT

Iubită de lumea întreagă, artista devenea o artistă în vogă, având să susțină concerte și în România. Așa se face că Indila a urcat pe scena de la Sala Palatului din București, și nu o dată, ci de două ori. Vedeta a ajuns pe teritoriul țării însoțită de soțul ei, Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp.

ADVERTISEMENT
Tags: