Fotbal international

Ines Rau ține steagul sus pentru Franța la CM din Qatar

Ines Rau (32 de ani), iubita starului naționalei Franței, Kylian Mbappe, este primul fotomodel transgender din lume și a stârnit ample controverse.
10.12.2022 | 08:55
Ines Rau e cu 9 ani mai mare decât Kylian Mbappe. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ines Rau este vârful de lance și reprezentata sexului frumos pentru naționala Franței la Campionatul Mondial din Qatar.

Ines Rau, una dintre cele mai controversate iubite de fotbalist din istorie. Modelul a evitat să vină în Qatar

Ines Rau este fanul numărul unu al lui Kylian Mbappe la Campionatul Mondial. Franțuzoaica a evitat însă să vină în Qatar, o țară care încalcă drepturile minorităților sexuale și în care femeile trebuie să fie atente cum apar în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Atacantul francez s-a afișat pentru prima oară cu Ines Rau la Festivalul Internațional de Film de la Cannes în luna mai și au fost surprinși pe un yacht.

Kylian Mbappe și Ines Rau
Kylian Mbappe și Ines Rau

Cuplul a evitat însă să facă vreun comentariu, însă presa din lumea întreagă a vuit la vestea că Mbappe se află într-o relație cu un transgender: „Am mai spus-o și o repet: nu trebuie să mă justific în fața nimănui și nu trebuie să explic pozele în care apar sau cu cine sunt fotografiată. Viața mea privată rămâne a mea. Dacă încep să comentez toate pozele cu mine nu voi termina niciodată”, a fost singura reacție a lui Ines.

ADVERTISEMENT

Ines Rau a devenit celebră în 2014, când a pozat nud în Playboy, iar în 2017 a apărut pe coperta celebrei reviste pentru bărbați.

Cine este Ines Rau, iubita lui Kylian Mbappe

Ines Rau s-a născut la Paris, într-o familie de musulmani, tatăl fiind algerian, iar mama franco-marocană. Rau s-a simțit tot timpul feminin și a călcat pe urmele celebrului model transgender Caroline „Tula” Cossey, după ce și-a făcut schimbare de sex, la vârsta de doar 16 ani.

ADVERTISEMENT

A început o nouă viață, însă a ținut secret ani de zile identitatea sa. Totul a ieșit la iveală în 2013. Ines dansa pentru mai mulți DJ importanți în Ibiza și era foarte apropiată de David Guetta.

A apărut nud în revista OOB chiar în ziua în care a făcut această mărturisire, alături de modelul american Tyson Beckford. Între timp, a ajuns să aibă pe Instagram peste un milion de fani.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

Ines Rau a lansat o carte despre viața ei: „Simt că sufletul meu este în sfârșit liber”

Manechiul a publicat în 2018 o carte autobiografică, în care a făcut ample dezvăluiri: „Simt că sufletul meu este în sfârșit liber, de parcă s-ar fi deschis lacătul care m-a ținut atât de mult timp închis. De data asta sunt cu totul femeie”. 

Ines a jucat și în filme și este activistă, averea ei fiind evaluată la peste 1,5 milioane de euro: „Am lăsat foarte mult timp să treacă fără spun nimic despre faptul că sunt transgender. Am ieșit la multe întâlniri și aproape am uitat asta.

Mi-a fost de asemenea teamă că nu îmi voi găsi un iubit și o să fiu considerată ciudată, dar apoi m-am gândit că trebuie doar să fiu eu însumi”, a fost sinceră Ines.

Ines Rau e cu aproape zece ani mai mare decât Kylian Mbappe

Iubita lui Mbappe are 1,78 metri înălțime și va împlini 33 de ani pe 18 martie, fiind practic cu aproape zece ani mai mare decât atacantul lui Paris Saint Germain.

Mbappe împlinește 24 de ani pe data de 20 decembrie și își poate face cadou un titlu de campion mondial și de golgheter al turneului final din Qatar.

Chiar dacă nu e prezentă în Qatar, Ines Rau îi va ține pumnii lui Kylian Mbappe la meciul din sferturile de finală împotriva Angliei, rivala tradițională a Franței. Meciul are loc sâmbătă, 10 decembrie, ora 21:00.


  • 2,50 este cota GET’S BET pentru pronosticul „2 solist” la Anglia – Franța. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT